KRS One vs Snoop Lion в София


KRS One vs Snoop Lion в София

4170

Едно от най-големите имена в съвременния хип-хоп – KRS-One, идва в България по покана на Symphonics Entertainment.

Грандът на черните ритми ще кърти в столичния парти център "4 км" на 8 юли. Както MySound.bg огласи, Snoop Dogg, който се подвизава с псевдонима Snoop Lion, ще се изяви пък в столичната зала "Арена Армеец" същата вечер. 

Концертът на KRS-One у нас е част от европейското му турне и негова първа визита в България.

Любопитен факт е че Lawrence Krisna Parker, както е истинското му име, има фобия от летене и пътува до Европа само по вода. Именно поради тази причина  за последно той е бил на Стария континент преди 5 години и най-вероятно 2013 ще бъде последната му година с турне в Европа и последен път, в който феновете му ще могат да го видят на живо тук.

Певец, композитор, продуцент и актьор, KRS- One е един от най-популярните хип-хопъри отвъд океана. Едва ли има почитател, който да не знае най-големия му хит "Sound Of The Police".
 
Работил и записвал с имена като LL Cool J, DJ Premier, NAS, Public Enemy, EPMD и много други. Гарантира взривно хип-хоп шоу в София, уверяват организаторите.

KRS One нарежда за неправдите в обществото, глупостта на хората, трагедията на бедността и опасността от огнестрелни рани в гангстерските среди. Рапът му е безкомпромисен и удря директно в ребрата, принуждавайки те да се заслушаш и замислиш, въпреки че позицията на Кей може да носи и реакции от рода на: "Еха, този пък много сериозно го дава!" (в албума "Life" (2006) например.

Подобаващо на неговото отношение, шумът в саунда на изпълнителя е тежък и ритмите са бързи като в хардкор рап с мръсни китари (Бъста Раймс дължи много на Учителя).

Концертът на KRS-One на 8 юли с начален час 22.30 ч.

Подгряващите български групи ще бъдат обявени скоро.

Първите 200 промоционални билети вече са в продажба на цена от 20 лв. в мрежата на Tixgate (http://www.tixgate.com) и неговите партньори, както и във всички каси на Easypay.

На място входът ще струва 30 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички