Cradle Of Filth вече са в София


Cradle Of Filth вече са в София

3774

Музикантите от култовата британска метъл група Ceadle Оf Filth кацнаха на летище София.

Както MySound.bg нееднократно анонсира, бандата е у нас за първия си самостоятелен концерт, който ще се състои в столичната зала "Универсиада" тази вечер.

Вратите на залата ще бъдат отворени за феновете точно в 19.00 ч. Първата подгряваща група – Dimholt, ще се качи на сцената в 20.00 ч. за 30-минутен сет. В 20.45 ч. публиката ще види втория български съпорт - Past Redemption, а хедлайнърите Cradle Оf Filth ще започат своето шоу в 21.30 ч.

Концертът на метъл величията у нас е част от турнето, промоутиращо последния им официален албум "The Mantocore Аnd Other Horrors". По време на своя почти двучасов сет, Дани Филт и компания ще изпълнят както нови композиции, така и някои от своите хитове - "Nymphetamine Fix", "Her Ghost In Тhe Fog”, "Hallowed Be Thy Name", "The Death Оf Love" и много други.

На концерта няма да бъдат допускани лица, употребили алкохол, наркотици и други упойващи вещества. Забранено е внасянето на леснозапалими предмети, хладно и огнестрелно оръжие, несгъваеми чадъри, професионална аудио и видео записваща техника, стъклени бутилки и всякакви опасни предмети .

Билетите за концерта днес са на цена от 50 лева.

Всички фенове, които до този момент са пропуснали да се сдобият с пропуск за събитието, могат да го направят на касата в Билетен център, НДК, и всички каси в мрежата на "Тикетпро".

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички