VIP парти с метъл величията от Metal All Stars


VIP парти с метъл величията от Metal All Stars

4062

Освен на сцената в зала "Арена Армеец", българските фенове на метъл величията от шоуто Metal All Stars ще могат да се срещнат с легендарните музиканти на специално VIP парти в непосредствената атмосфера на столичния бар Rock It, където да вземат автографи, да побъбрят със своите фаворити и да се снимат с тях.

Игрите в медиите, чрез които може да се случи това, ще стартират в най-скоро време.
 
Както MySound.bg вече огласи, Loud Festival 2014 ще се състои на 23 март. В грандиозното шоу ще участват, представяйки най-големите хитове на бандите си, Фил Анселмо Pantera и Down, Джоуи Беладона Anthrax, Зак Уайлд – китарист на Ozzy Osbourne и основател на Black Label Society, Роб "Бласко" НикълсънOzzy Osbourne, Макс Кавалера - Sepultura и Soulfly, Рос Фридман (Ross The Boss) - Manowar и много други.

Междувременно, Loud Concerts съвместно с Rock It организират подгряващо Metal All Stars парти на 6 март, четвъртък. Присъстващите ще се насладят на много музика с марката на метъл звездите. За доброто настроение на присъстващите ще се погрижи Краси Москов (Z-Rock), DJ Tony (RockAtive, Sugar DJs) и атрактивната хореография на Sonya Pole Studio, а организаторите обещават ред изненади и награди. Вече стартира играта във Facebook страницата на бар Rock It, където може да научите повече подробности за наградите и как точно можете да спечелите някоя от тях!
    
Билети за Metal All Stars в София - чрез www.eventim.bg и www.ticketstream.bg и техните партньори в цялата страна, а цените за  пропуските са от от 45 лв. до 70 лв.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички