Любовни обяснения от сцената на България търси талант


Любовни обяснения от сцената на България търси талант

4297

В понеделник от 21.30 часа по bTV на сцената на "България търси талант" ще се открият нови и неповторими таланти, а Асен Блатечки ще получи едно … почти любовно обяснение.

Емоциите в залата ще се нажежат още с първото изпълнение – това на 5-годишната Магдалена Димитрова от Аксаково, която ще изпълни "Облаче ле бяло" по начин, който ще накара Любо да го определи "като най-драматичното изпълнение" на сцената на шоуто, а Асен - да признае, че тази малка дама е завършен артист въпреки крехката си възраст.

Ззрителите ще видят за първи път как непоколебимата Ваня Цветкова ще промени мнението си заради публиката, а Асен ще изиграе ролята на лошото ченге. Наяве ще излязат и още неща от миналото на Блатечки благодарение на изпълнението на Симеон Йорданов.

По необикновен начин варненката Петрана Александрова с псевдоним Пепи Шемета ще успее да грабне вниманието на присъстващите в залата и без капка свян да посвети на Асен Блатечки цяло любовно стихотворение, което започва с "Ако има наистина втори живот, с мъже като тебе го бих изживяла...". Почти подобно признание ще получи и Мария Силвестър, която ще чуе думите – "Щастлив е мъжът, който си ляга с теб".
 
Небезизвестният Радостин Кирязов от Варна ще развърти пици наживо в студиото и ще "атакува" публиката с хвърчащо тесто. Фрий рън трио, 13-годишна кунг фу майсторка по рязане на летящи във въздуха плодове, уникално улично шоу, пренесено от групата Street Burns на сцената на "България търси талант" и неповторимо изпълнение, достойно да полети в космоса на 10- годишната Борислава Цекова от Исперих на "Излел е Дельо хайдутин" са част от останалите изпълнения в шоуто.

За финал на деветия епизод водещата Мария Силвестър и журито ще се натъкнат на един от най-оригиналните таланти  - Тони Тодоров от Етрополе, който ще успее да изуми всички със способността си да говори наобратно.

Ако обикновеният човек го прави с помощта на лист и химикалка, то той се справя на момента без особени усилия.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички