Масив Атак с нежно острие на концерта в София


Масив Атак с нежно острие на концерта в София

3937

Популярната британска вокалистка Мартина Топли-Бърд (Martina Topley Bird) пристига с Масив Атак (Massive Attack) за концерта в България, информираха организаторите на събитието EventEase.

Както MySound.bg вече огласи, титаните на трип-хопа ще представят чисто ново аудио-визуално шоу в столичния Зимен дворец на спорта на 5 юни. Групата и 20-членният ѝ екип идват два дни по-рано, за да подготвят световната премиера на проекта.

Зимният дворец на спорта ще бъде превърнат в арена на визия и звуци съвсем като за световната премиера на новия аудио-визуален концерт на банда от такъв ранг: безкомпромисно осветление, звук и специално изработен за шоуто LED екран с ширина 12 метра. Мащабното съоръжение се състои от 3 подвижни конструкции с височина над 3 метра и ще бъде монтирано като гръб на сцената. Иновативната концепция е дело на XL Studios, които стоят зад грандиозните спектакли на банди като U2 (360 Tour), Kings Of Leon, Deаdmau5 и други.

Пърформънсът е по идея на 3D мастера Robert Del Naja. Той и Grantley (Daddy G) още работят по финалзиране на проекта и не издават никакви подробности, за да изненадат българските фенове.

Мартина Топли-Бърд e добре позната сред феновете на трип-хопа не само заради незабравимите си изяви с Mасив Атак, нежните си вокални включвания  в албума им "Heligoland" и колаборациите си с Tricky, но и заради успешните си солови албуми. Освен Мартина на сцената на 5 юни ще излязат и Angelo Bruschini (китара), Winston Blissett (бас), Damon Reece (барабани) и Julien Brown (барабани) и вокалистите Horace Andy и Deborah Miller.

Веднага след концерта в София британците ще бъдат хедлайнъри на едни от най-големите фестивали, сред които 100% Fest в Истанбул, Sónar в Барселона и Secret Solstice Festival в Рейкявик.

Билетите за концерта в София ще са на промо цени от 50 до 80 лв. до 25 май и могат да бъдат закупени онлайн на www.ticketportal.bg и в мрежата на Ticketportal.bg в цялата страна (книжарници Booktrading, магазините "На тъмно", "Офис 1", както и от Билетен център на НДК).

Следете събитието на: https://www.facebook.com/events/281668042002759/

Facebook page Massive Attack: https://www.facebook.com/massiveattack?ref=ts&fref=ts

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички