Оникс взривиха Универсиада с тежък американски хип хоп


Оникс взривиха Универсиада с тежък американски хип хоп

5780

За втори път в България София Мюзик Ентърпрайсис” представиха скандалната група Оникс (Onyx), която в продължение на 2 часа изпълни зала “Универсиада” със своя истински и много тежък американски хип хоп.

По време на второто гостуване на групата в София и първото й идване в пълен състав стана ясно, че за този концерт ще се говори още дълго сред маниаците, които ценят истинския и нешлифован нюйоркски рап.

Въпреки силното присъствие на подгряващите изпълнители, сред които Раптоун, Шошо и Бобо, публиката още от 20 часа бе на крака за любимата си група, показвайки, че е дошла тази вечер само с една цел –  да чуе отново Оникс.

Четиримата рапъри изчакаха напрежението и нетърпението да ескалират до червено, за да се качат на сцената и използваха полуделите фенове, за да направят заедно с тях едно неповторимо двучасово шоу. Дори за тези, за които стилът на Оникс не е любим, изживяването да си част от разбеснялата се тълпа бе неповторимо.
Заедно със световноизвестните си парчета "Throw Ya Gunz", "Shifftee" и ударното "Slam", четиримата рапъри не пропуснаха да заявят високо и политическите си пристрастия, месеци преди изборите в САЩ!

„Нека всички извикаме за Обама, край на ерата Буш!”, приканваха към скандиране изпълнителите.

„Прелетяхме океана само заради вас! Как ще ни посрещнете сега, маниаци?!”, не спираха да крещят Оникс на публиката си. А тя пееше с тях всяко едно парче, показвайки им за пореден път, че за музиката езикови бариери няма и че българските фенове не отстъпват по нищо на останалите по света.

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички