Kупон за рождения ден на най-старата сноуборд организация у нас


Kупон за рождения ден на най-старата сноуборд организация у нас

5543

Рожденият ден на най-старата сноуборд организация в България "BAS" ще се случи на 5 декември под вещото ръководство на Дийклайн и Уизърд (Deekline & Wizard) в Парти център "4 км".

Организаторите на събитието призовават: "Занеси си официалната тениска и кецове на химическо чистене, приготви си парти настроението и задраскай датата в календара!

На 5 декември (ако дойдеш, вместо да останеш да гледаш Бай Брадъра) ще се забавляваш и ти. Специално за рождения ден от Лондон ще пристигнат цели 4 диджея, които ще дадат всичко от себе си, за да може това да се случи. Три зали – три стила – брейкбийт, хип-хоп и фънк. В основната зала – "The Avalanche Room" -  ще можеш да чуеш Дийклайн и Уизърд. Те са дуо, широко известно в ърбън денс средите, чиято музика е силно повлияна от маями бас, хип-хоп и разбира се брейкбийт музиката, правена в най-големите световни денс арени, където двамата са с постоянно присъствие.

През 2004 издават един от най-иновативните и модерни дискове "Breaks Beats and Blonde's", който буквално преобръща представата за брейкбийт. През 2005 нещата вървят от добре към по-добре с изпълнения на живо по "Radio One" и "XFM", един от най-добрите ремикси за годината с Арманд ван Хелден - "MY MY MY" и огромно турне в Австралия и Северна Америка.

2006-та ги среща с втория им албум – "Live From Brixton", в който участват още Йоланда, Топ Кет и Айвъри, който ще им помага и в София. Дийклайн и Уизърд готвят нов диск, който ще излезне веднага след Нова година, а на 5 ще можеш да чуеш голяма част от него.

Коусти е представител на UK хип-хоп сцената. Кариерата му започва още през 90-те години, когато пее заедно с 360 Физикълс, както и с бийтбоксъра Кила Кела. През 2000 година издава "Call To Arms" под името Ласт Мен Стендинг, което си спечелва категорията “легендарно” от списанието "Knowledge". Коусти ще можеш да чуеш във втората зала – "The Jib Session". От българска страна той ще бъде подкрепен от Спенс.

Спенс е един от хората, които са в "BAS" от самото начало и логично ще се включи дейно и в рождения ден на организацията.
    
Ще можеш да чуеш още: Хари Ъп (Harry UP) (Breakalicious), Чико Ред (Chico Red) – (Breaktrue, Oxygen - Bansko), Кеноби (Breakalicious), Дъ Онслоут фийчъринг Монстрайб Крю (B-Boy Cypher), Джеймз Бонг (Disconnect), както и Груувмаста (Adultempo Specialists) и други.

Билети се продават в мрежата на "Eventim" на цена от 12 лева, а на входа ще е 15 лева. Началото е в 22 часа.

Следи редовно www.bas-bg.com, освен че ще можеш да чуеш избрани миксове на диджеите, които са поканени на партито, ще можеш да прочетеш много допълнителна информация. Чакаме те!"

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички