Стив Лоулър в Ескейп! Кралят е облечен


Стив Лоулър в Ескейп! Кралят е облечен

4969

След като преди година като гост на "Метрополис" Стив Лоулър (Steve Lowler) направи феноменално парти, едно от най – добрите на "Метрополис" въобще, корифеят се завърна.

Кралят нахлу триумфално в столичния клуб "Ескейп" снощи, за да преброи поданиците си.  

Сцената и пултът, които му бяха предоставени, бяха по–минималистични като размер, но не и като важност.

Англичанинът е сред онези стари кучета на хауса и техното, за които няма тайни рецепти как се вдига страховито парти и как се прави як ремикс на Депеш Мод.

Той е един от онези диджеи, които сякаш са родени, закърмени и отраснали в Ибиса. Жив класик към които, от уважение, се прикачат монархически титли...

"Добър вечер, кралю!", то приветствахме ние.

А той ни благодари, като превърна заведението в шармантна денс зона, където нахлу зашеметяваш  дийп (на места трайбъл), страшно емоционален хаус. Човек не можеше да остане безучастен в нито един миг от купона.

Имаше цяла опашка от желаещи да се снимат с госта, и макар че се снимаше с тях, Стив запази особеното си английско хладнокръвие. Зад пулта стоеше с вид на човек, който доста добре знае какво прави, а след 3 часа вече по всичко личеше, че в "Ескейп" се чувства като у дома си.

Заведението увеличи своя обем, като пое следващите посетители. Стените му пулсираха, както винаги.

Стив си избра група младежи, застанали точно срещу него, и често ги наблюдаваше как реагират на всяка нова вълна в сета. За момент се получи илюзията, че те определят как ще се развие по-нататък партито. Кой командва парада, все пак си остава загадка. Не само спрямо Стив, а спрямо всички големи имена зад пулта... Дали диджеят и техниката, или парти-агитката, която със степента на еуфория, в която изпада, променя хода на веселбата...

Независимо от отговора, през изминалата нощ кралят определяше какво ще се слуша. Недоволни нямаше. Подгря младата надежда на "Метрополис" - DJ Витяз.
   
Бил съм на много партита на Стив Лоулър, но нито едно от тях не си е приличало с друго. Парчетата от траклиста му трудно биха се намерили по пиратските сървари – всяко е по различен начин уникално, секси, запомнящо се.

През изминалата вечер феновете в "Ескейп" го усетиха. Кралят ни скри шапките! А ако се чудите как точно се получава това, просто си сложете шапка и идете на парти на Стив Лоулър, когато дойде следващия път.

Дано е по-скоро!

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички