Диди на кино. Приключвал с музиката


Диди на кино. Приключвал с музиката

5204

Диди (Diddy), отскоро Шон Джон, подготвя албум, който ще бъде последен в кариерата му.

„Писна ми! Навъртях достатъчно хитове, придобих известност и не смятам да издавам дискове повече”, казва рапърът.

Шон Комс, както е истинското му име, не съобщава кога възнамерява да пусне въпросния проект. Но обещава звездни гости и як продуцентски екип.

Той имал няколко готови парчета. Едно от тях – предполагаем първи сингъл, е посветен на тревата. „Трева за 70 хиляди долара, човече!”,  възкликва хип-хопърът.

Съдът на Ийст Хямптън го обвини в незаконно унищожаване на тревни площи около дома му на брега на Лонг Айлънд през 2001. Тогава Диди – бивш Пи, още по-бивш Пъф, възстанови за два месеца растителността около къщата си, което, по неговите собствени думи, му струвало над 70 хиляди долара.

Това не е първото заричане на Пъфи да зареже музикалната си кариера. Преди три години, когато издаде албума „Press Play”, той прокламира, че „сега е точният момент да се сбогувам с музиката.”

„Първите ми дискове говореха за житейски драми, смърт, трагедии, скандали. Този е посветен на любовта. Би било чудесно да приключа именно с нотата на любовта. Не бих искал да одосадявам феновете, смятам, че в “Press Play” съм дал най-доброто от себе си”, каза някогашният ментор на Еминем (Eminem).  

Както “MySound.bg” информира, напоследък музикантът желае да се отдаде на филмова кариера. Той  декларира мерак да пресъздаде на голям екран „следващия Джеймс Бонд”,  припомня американската преса.

Шон Джон обаче не смята да спре заниманията си с продуцентство.  

Третият сезон на риалити шоуто „Making The Band” (2006) по „MTV” завърши с дамската формация Данити Кейн (Danity Kane), събрана от рапъра, който издаде в каталога на собствения си лейбъл – “Bad Boy”, и двата албума на гърлите.

Дебютът на ШонПъфи Комс в риалитито бе със сформирането на Да Бенд – състав, който не просъществува дълго.

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички