Космическо диско със Свен Вет за Метрополис


Космическо диско със Свен Вет за Метрополис

6132

От "Метрополис" открехнаха вратата към някои от специалните изненади, подготвени за феновете около гостуването на Свен Вет (Sven Vath).
 
Както "MySound.bg" вече информира, купонът е в столичната зала "Универсиада" на 6 март.

Германският техничар идва в рамките на турнето по презентацията на своя двоен проект - "In The Mix: The Sound Ot The Ninth Season" (2008).

“Като начало оставаме верни на новата си концепция всяко парти да е тематично”, разкри DJ Стивън.
 
“Ако сте пропуснали декемврийския Бал в бяло – първото ни парти с тема, можете да видите абсолютно ексклузивни снимки на страницата ни http://www.metropolis-bg.com", прикани титанът на микса.

"Този път, вдъхновени от фотосесията "Disco Invaders", която ни изпратиха специално от агенцията му "Cocoon", и която също можете да видите на страницата ни заедно с интервю за последния му миксиран диск, мислим да превърнем залата в огромно диско от осемдесетте – огледални диско топки, светещи подиуми и визия от от първите осембитови електронни игри”, допълни диджеят.

"Метрополис" обещават и да поощрят петимата най-адекватно облечените гости като им предоставят безплатни покани за рождения ден на движението през месец май.

Билети за гига на Свен Вет се продават в мрежите на "Ticketsream" и "Еventim" в цялата страна, както и на касата на НДК.

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички