Опасно близо до Лили Иванова


Опасно близо до Лили Иванова

7014

Документална поредица за живота на Лили Иванова тръгва по "bTV" от 2 май.

Автор и режисьор е Милена Будинова. Продукцията, наречена "Опасно близо", ще бъде в рамките на 10 едночасови епизода от 14 часа всяка събота.

Форматът е уникален за българския ефир. Той отразява живота на една уникална личност. Изпълнителен продуцент на поредицата е "Супернова Медия". 

В първия епизод зрителите ще имат възможността да видят подготовката за концерт на звездата във Варна, за кратко ще надникнат в дома на певицата, а също така ще разберат каква е била Лили в ученическите години чрез интервюта с нейни съученички и приятелки от Медицинския техникум във Варна. Дългогодишните й приятели ще разкажат за таланта на Иванова, който помнят още от онези времена, и за това как Лили достига до голямата сцена и световна слава.

Какви са правилата на звездата преди да излезе на сцената, както и много други интересни моменти са включени също в първата част.

Режисьорката, която е монтирала едва половината серии от "Опасно близо", все още не е решила дали последният епизод ще е посветен на концерта на Лили в зала "Олимпия".

Изявата на българската прима в Париж предизвика страхотни дискусии в медийното пространство.

"Пред Лили наистина има бъдеще. Всеки, който се е доближавал близо до нея, го е разбрал. Тя винаги гледа напред. Дори този филм вече е минало за нея - тя се е концентрирала върху нови проекти, песни, клипове. При нея няма край на мечтите, а желание за още и още. Всички ние можем да се поучим от Лили, че няма граници за стремежите ни. Това искам да е финалното внушение на филма", признава Будинова пред в. "Всичко за семейството".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички