Взривяваща импровизация на Скилър с N.O.H.A. на шоуто в Лозенец


Взривяваща импровизация на Скилър с N.O.H.A. на шоуто в Лозенец

6686

Турнето на Noise of Human Art (N.O.H.A.) по Черноморието приключи със зрелищен концерт в Лозенец оная вечер.

Преди това групата зарадва българските фенове във Варна, Несебър и Созопол.  Всяко едно от събитията под наслов "Teren&N.O.H.A.onTour" се проведе на различен терен. Хитът “Tu Сafé” прозвуча в зала във Варна, клуб в Несебър, градския стадион в Созопол и на брега на морето в Лозенец.

Различните локации на концертите донесоха различен - но все позитивен, заряд за феновете на формацията във всеки един от четирите града.

Събитието в Лозенец събра над хиляда души, които изпълниха плажната ивица пред сцената и пяха заедно с групата всичките й хитови парчета - “The Base From Above", "Dive In Your Life", "Tu Cafe" и екзотичното "Balkan Hot-Step". Голямата изненада на шоуто беше импровизацията, която фронтдамата Минерва и Чеви MC направиха с популярния наш бийтбоксър Скилър (Skiller). След тази взривяваща комбинация изявата бе закрита, а космополитната група за пореден път заяви, че ще си партнира с българския професионален бийтбоксер и при бъдещи изяви в чужбина.

„Цялото турне беше невероятно изживяване за всеки един от нас. Всяко шоу беше различно и ни поднасяше нови и нови емоции”, сподели вокалистката Минерва. Групата изяви желание да се завърне в България след като реализира новия си албум.

„Нямаме търпение да се срещнем с феновете си тук отново, българската публика е невероятна”, допълни певицата след последния концерт на N.O.H.A. в Лозенец.

Още с едноименния си дебютен албум N.O.H.A .се утвърдиха като част от поп авангарда на европейската музикална сцена. Силата им е в изкусното сливане на класическите композиции с интригуващо клубно звучене, а резултатът е запечатан в четирите им изключително успешни албума.

Първото лайв изпълнение на състава се състоя в столичния парти център "4 км" на 22 ноември 2008 като даде старт на "TEREN # 1". На сценате се изявиха още Коста Костов/ВalkanXpress и Компот (Kompott).  Присъстваха повече от 2 000 души, което превърна "TEREN # 1" в едно от най-значимите в своя клас музикални събития 2008.

Организакторите "Feelme Crew" работят в сферата на киното, телевизията, рекламата  и организацията  на музикални събития. Основната цел на екипа е да държи високо летвата на доброто настоение.

"Feelme Crew" обединява мотивирани професионалисти в своята област, участвали в  множество успешни проекти: филмови, телевизионни и музикални продукции.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички