Би-Риъл в България: Хип-хоп, джойнт и Hits From The Bong


Би-Риъл в България: Хип-хоп, джойнт и Hits From The Bong

5753

Ето че хардокор слънцето на Запада огря и "Cacao Beach" на родния Слънчев бряг снощи.

Би-Риъл (B-Real) дойде повече от реален и с цяла банда калифорнийски рапъри. Развъртяха джойнт пред очите на всички още на пресконференцията, обявявайки, че тревата им служи само за релакс, но не е извор на римите.

Двамата диджеи, както и членове на самите Сайпръс Хил (Cypress Hill) и Сайко Релм (Psycho Realm) завзеха най - брутално крайбрежната сцена. Глутница, представляваща едно общо чедо на гетото... и в това цяло съвсем естествено се наместиха и няколко хиляди българи, откърмени с рап. И подгряти от нашите Ъпсурт и Спенс.

Всички фенове искаха единствено да се извисят колкото се може по-високо, пеейки текстовете в екстаз пред лицето на своя идол от Америка, когато диджеят плавно вкарваше в играта култови изпълнения като "I Wanna Get High" или "California Love".

Нахъсваха се взаимно: ту със стари свои и чужди класики, ту с обещаващи песни от задаващия се през ноември нов албум на Сайпръс. Разделение на артисти и други имена на сцената нямаше. Младия, Болния и Реалния (Young D, Sick Jacken и B-Real) с постоянните си рими и подканяния се превърнаха в трио кукловоди, перманентно закачили ръцете на всички ни горе.

Почитателите отдаваха дължимото на Би Риъл, докато се редяха едно след друго класики като "Lowrider", "Doctor Greenthumb" и, разбира се, "Insane In The Brain", която бе оставена за финал.

Но не точно, тъй като след масиран кратък натиск от публиката последва и бис - "Hits From The Bong".

За една нощ всички родни фенове на хип-хоп културата установиха, че несгодите им в страдащата България са нещо универсално и отвъд океана, болка, присъща на целия свят.

И да са го знаели, сега го почувстваха директно. На "Cacao Beach" тази нощ обаче те налетяха и на докторите с лекарството -  парти със споделена обща емоция.

До самозабрава.

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички