Уитни Хюстън загуби гласа си!


Уитни Хюстън загуби гласа си!

7064

Уитни Хюстън (Whitney Houston) сериозно се е увредила и може би завинаги е загубила феноменалния си глас.

Това твърдят медиите в Америка след безплатен концерт на ТВ шоуто „Добро утро, Америка” в "Сентрал парк" в Ню Йорк на 1 септември. 

Това беше първото появяване на Уитни пред публика след 6-годишно прекъсване и с него певицата трябваше да отпразнува завръщането си в бизнеса.

46-годишната днес Хюстън обаче се представи катастрофално – до степен широко да се обсъжда въпросът дали тя въобще може още да пее.

Някогашната легенда изпълни три песни от чисто новия си албум, но гласът й не издържа нито една от тях.

“Съжалявам толкова много. Изгубих гласа си по време на интервю в шоуто на Опра Уинфри в „Ей Би Си” вчера. Говорихме твърде дълго, а това не трябваше да става. В крайна сметка моята работа е да пея, а не да говоря”, извини се певицата на посрещналата я възторжено 5000-на публика.

И на четвъртото си, последно изпълнение – на някогашния й хит „I’m Every Woman”, тя обаче се представи много зле, като остави бекинг вокалистите си и публиката да изпеят по-голямата част от песента.

Гласът на Уитни буквално се е стопил, показва и новият й албум „I Look To You”, излязъл на 31 август. Певицата не може да взема практически никакви високи тонове, пее технически с огромни усилия, а гласът й звучи глухо и немощно.

Въпреки това предварителните продажби на албума са толкова високи, че се очаква другата седмица той да застане направо на N 1 в класацията на „Билборд”.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички