Бараби блус бенд: лица на американска фирма


Бараби блус бенд: лица на американска фирма

5940

Интересен и неочакван финал имаше 2009 за Бараби блус бенд.

Известна американска компания за прозводство на машини и ръчни инструменти избра бандата за рекламната си кампания през лятото на 2010, съобщи ЦветиХристова от групата.

Още в средата на декември беше поставено началото на студийната фотосесия, която ще продължи и през тази година на открито. След кратки консултации за фотограф единодушно беше избран Йордан Пачев, който освен с високия си професионализам е известен с безкомпромисната си любов към рока.

Според договора, сключен между Буги и американските производители, Барабите получават право да използва всички снимки, които няма да се включат в кампанията на фирмата.

Музикантите разказват, че сесията е била изключително забавна и приятна за тях, а според мнението на фотографа не може да има други такива образи като Бараби блус бенд.

Още няма официално потвърждение за заснемането на концерт и издаването на  DVD на Барабите, но музикантите вече се оглеждат за подходяща зала.

Приятелска помощ за озвучаването на концерта предложи култовият рокаджия и говорител на бирената партия Ивайло Крайчовски, главен виновник за съществуването на традиционния фестивал "Цвете за Гошо", който представя и ФБР (Фондация "Български рок").

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички