Секси! Tайната градина се пренася в клуб Ескейп


Секси! Tайната градина се пренася в клуб Ескейп

6291

Биляна Йотовска и Невена Воденичарска са подготвили бляскаво завръщане на най-красивото си шоу, след близо един месец отсъствие от сцената в столичния клуб "Ескейп".

Партито е довечера, 27 февруари.

Тандемът, натрупал опит от сцените на световни диджеи като Пол ОукънфолдPaul Oakenfold (), Боб Синклер (Bob Sinclar), Пит Тонг (Pete Tong), Дани Теналия (Danny Tenaglia), Роджър Санчез (Roger Sanches), Виктор Калдероне (Victor Calderone), Санди Ривера (Sandy Rivera), Стив Анджело (Steve Angello) и Димитри Фром Перис (Dimitry From Paris), е неуморен.

Само за няколко месеца от старта на самостоятелния си проект "Тhe Secret Garden" през октомври 2009, двете ангелски лица на българската модна и парти сцени успешно завъртяха още две собствени клубни продукции - "Fairy Tale" и "Love Is In The Air” с тотал от 12 шоу-пърформънса в различни клубове в страната. Сега предстои четвъртата част от проектa им - "Тайната градина".

Зад пулта в специално декорирания интериор на "Ангел Кънчев" 1 ще застане резидентa на "Fly Вar", Слънчев бряг DJ Vlado (DJ Владо). Биляна и Невена ще облекат танцьорите си с нови приказни костюми, дело на Донка Боева, a гостите ще имат възможността да се насладят на сексапилния женски МС вокал в лицето на Мария Миоко.

Мария Юлиянова, или както повечето я наричат - Мария Миоко, вече 13 години се изявява като вокалист, а през последните години и като МС-master of concert. Родена в град Варна, тя завършва висшето си образование като финансист и програмист, но се отдава на влечението си по музиката. Автор на множество песни, текстове и вокали, използвани от имена като Tony Thomas, Mastiksoul, Roby Mannarini и други. Електронният звук и стилове като чил аут, джаз, фънк и прогресив са водещи в авторските изяви на Мария. Може да си попадал на нейно изпълнение в "Extravaganzza", "Arrodance", "Bedroom", "Makalali", "Planet", "Kargo" и други, но нейните изяви не се ограничават единствено в границите на България. Работила е в Германия (Кьолн), в пиано бар "Мелъди" (едно от местата, на които Лайнъл Ричи е гостувал по същото време), Швейцария, Австрия, Турция. Младата певица е откритие с голям потенциaл и уникална способност да накара хората да се забавляват истински.

Моделите на агенция "Визаж" Биляна Йотовска и Невена Воденичарска обещават бляскаво сребърно парти с много красота, скрита магия и тайни сред дърветата довечера.

Всички, които искат да избягат от еднообразието на делника, могат да се скрият в Тайната градина.

Приказните врати отварят час преди полунощ

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички