Промоутър отнесе награда за операторска работа в киното


Промоутър отнесе награда за операторска работа в киното

6111

Александър Антонов получи награда за операторско майсторство от „Предизвикателството” ("Sofia Short Challengе") на 14-я Международния "София Филм Фест" 2010.

Филмът "Жълто" на "Вагабонти" и "FeelMe Crew" впечатли "Кодак" с умела операторска работа.

Всъщност, преди да се занимава с организиране на концерти, победителят е кинаджия.

Но именно той бе в основата на редица ("Teren") запомнящи се концерти в България. Заради "FeelMe Crew" българският меломан видя N.O.H.A. - при това два пъти през последните години, срещна се и с оригинали като Boozo Bajou, DJ Max Bitter и Wicked Hayo например.

За втора поредна година в партньорство със „Cinemafia” в рамките на кино фиестата беше реализирано филмово предизвикателство. В самото начало на фестивала беше обявен конкурс за късометражни филми без жанрови ограничения на тема „Просто така – като случка. Без край”.
 
Екипите, които участваха в „Предизвикателството”,  разполагаха със 120 часа да измислят, заснемат, монтират и предадат своите продукции. Бяха представени 36 филма, а журито, оценяващо лентите, бе в състав Иван Владимиров – режисьор, Валери Йорданов – актьор, Иван Рамляк – режисьор.

Прожекцията на късометражните филми се състоя в столичното кино "Люмиер" на 14 февруари, като за първи път тази година "Кодак" връчи и специална награда за операторско майсторство.

Приза отнесе Александър Антонов за късометражния филм “Жълто”. Лентата е режисьорана от Иван Юруков.

Наградата дава възможност на двата екипа за осъществяване на обещаващ бъдещ проект, който дава заявка за качествено българско кино.

"FeelMe Crew" работят в сферата на киното, телевизията, рекламата  и организацията  на музикални събития. Основната цел на екипа е да държи високо летвата на доброто настоение.

"FeelMe Crew" обединява мотивирани професионалисти в своята област, участвали в  множество успешни проекти: филмови, телевизионни и музикални продукции.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички