Явор Захариев отново на фронта на Гравити Ко.!


Явор Захариев отново на фронта на Гравити Ко.!

4955

Явор Захариев отново е фронтмен на Гравити Ко. (Gravity Сo.)

Това потвърдиха за MySound.bg и самият вокалист, и мениджърът на групата - Георги Станев.

"Бяхме предвидили тази информация да бъде огласена малко по-късно - по повод на едно важно за нас участие, но нещата се промениха", призна Станев.

Малко недомислено от страна на формация, прочута със стратегическото си (отношение по принцип!), бе да се появява на конкурса "Голямо междучасие" (на който е съорганизатор, наред с D2), с новия стар фронтмен, мислейки, че този факт няма да бъде отбелязан от присъстващите в столичната "Борисова градина" вчера.

"Такава е истината: ситуацията се промени доста в последните месеци, затова и взех решение да се върна в групата. Въпреки че и през ум не ми минаваше", каза Захариев.

В интерес на истината, той бе засечен в компанията на своите колеги и на раздаването на Годишните музикални награди на "БГ радио" 2010, а по-наблюдателните го фиксираха на седалката вляво от Иво в самата зала. Още тогава стана ясно, че ледовете в отношенията между отделните членове на формацията се топят. Паралелно с вдигането на температурите навън.

След като се раздели с Гравити Ко. през 2007, Явор Захариев събра проекта Фрий Уил Съсайъти (Free Will Socity), а неговото място в групата зае Николай Бакалов .

Шумният разрив между младежа и останалите членове на състава бе точно в края на 2009.

Гравити Ко. имат поне две нови парчета, които Явор ще изпее съвсем скоро, според информация на хора от най-близкото им обкръжение.    

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички