Гравити Ко. удариха с Явор Захариев пак!


Гравити Ко. удариха с Явор Захариев пак!

2836

Гравити Ко. (Gravity Co.) са готови с първи сингъл след завръщането на ЯворЗахариев .

"Anything Goes" вече е факт в радиоефира. Песента би всички рекорди по светкавичен запис в историята на групата – "новият" й стар фронтмен приключи с вокалите за по-малко от два часа. Текстът за пореден път е поверен на Борис Чеширков, който от няколко години се утвърди като пети скрит член на бандата. Сред текстовете, които е написал, досега са за хитовите "Paper Trail" и "Faded".

"Посланието засяга зависимостите, на които робуваме доброволно или неволно с или без ясна преценка за последствията. Всеки може да припознае драма от личната си история - с любим човек, със забранени стимуланти и т. н.  Важното е да осъзнаеш, че сам дърпаш юздите на съдбата си и ако не ти се живее в миналото, всичко е възможно: ето за това е "Anything Goes", поясни мениджърът на групата Георги Станев.

Оптимистичното звучене на парчето е символично и за риюниъна на формацията с Явор. Тригодишната пауза в отношенията им се оказва стимулираща както за преоткриването им като приятели, така и за концепцията и звука на групата. Дали ще има промяна в тази посока, ще стане ясно наесен, когато работата по четвъртия им албум се очаква да бъде финализирана.

Паралелно с работата в студио, Гравити Ко. активизират и концертната си дейност. Първата им изява в актуализиран състав ще бъде в пловдивския клуб "Сохо" на 28 май.
 
Песента "Anything Goes" е качена за стрийминг на профилите на Гравити Ко. във facebook и myspace.

Като подарък за феновете тя може да бъде свалена безплатно на адрес www.meloman-bg.com. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички