Местят концерта на Роксет на стадион Георги Аспарухов


Местят концерта на Роксет на стадион Георги Аспарухов

3011

Очакванията, че гостуването на Роксет (Roxette) в България ще предизвика огромен интерес от страна на публиката, напълно се оправдаха.

Затова и първата изява на хитовото дуо у нас ще се състои не в зала 1 на НДК, както бе огласено първоначално, а на столичния стадион "Георги Аспарухов", информираха организаторите - "София Мюзик Ентърпрайсис".

MySound.bg оповести своевременно датата на изявата - 29 май 2011.


Едва два дни след старта на продажбите, билетите за концерта на емблематичния шведски тандем бяха разпродадени изцяло. За съжаление нашата столица не разполага с голям избор на зали, където би могло да се осъществяват концерти от такъв мащаб. Всички подобни помещения са с максимален капацитет до шест хиляди души, а голяма част от стадионите са в много лошо състояние и са забранени за масови мероприятия, обосноваха рокадата от офиса на "СМЕ".

След упорити преговори и благодарение на ентусиазма на чудесната българска публика, те успяха да убедят мениджмънта на групата да премести концерта, а любезните домакини от стадион "Георги Аспарухов" приеха той да бъде проведен на това място, казаха от промоутрския екип.  

Сцената ще бъде разположена на сектор "В" върху асфалтовата писта и ще е с лице към терена и трибуните на сектор "А". Теренът ще бъде надеждно покрит и пред сцената ще бъдат подредени столове, точно копие на разположението на столовете в зала 1 на НДК. Това означава, че всеки закупил билет за зала 1 на НДК ще може да седне на реда и мястото, което е изписано на билета му без допълнителна заверка. Разбира се, хората, които тази промяна не ги устройва или по една или друга причина представлява проблем, ще могат да върнат билетите си на касата, от която са закупени и да получат парите си обратно.

Ще бъдат пуснати допълнително количество пропуски за трибуните на сектор "А" на цени от 80 и 100 лв. този понеделник. Те могат да бъдат закупени от Билетен център - НДК, касите на "Тикетпро" в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg. от понеделник, 6 декември.

Световното турне на Мари Фредриксон и Пер Гесле предизвика небивал интерес навсякъде по света, вследствие напълно разпродадените концерти от миналогодишното им европейско турне.

Самите артисти са изключително ентусиазирани от предстоящата си световна обиколка, издаването на новия албум и срещата с българската публика.



 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички