Jaya The Cat и Q-Check се присъединяват към големия летен концерт на Dubioza Kolektiv в Созопол


Jaya The Cat и Q-Check се присъединяват към големия летен концерт на Dubioza Kolektiv в Созопол

864

Американо-нидерландската банда Jaya The Cat и българската Q-Check се присъединяват много шумно и весело към големия летен концерт на Dubioza Kolektiv на стадион "Арена Созопол" на 2 август.

Jaya The Cat, оригинално формирана в Бостън, но от години базирана в Амстердам, ще зарадва многобройните си фенове у нас след повече от две години от последния им клубен концерт в София. Българите от Q-Check пък се събират за първи път от цели 11 години за ексклузивен реюниън специално за събитието в Созопол.

Преди броени дни симпатягите от Dubioza Kolektiv пуснаха новата си песен "U3PM" с участието на Dino Šaran, а текстът и видеото към нея носят типичните за бандата усмивка, настроение и стил. По "техен модел" е и петицията "Dubioza Kolektiv на "Евровизия", която феновете могат да подпишат, влизайки на официалния им сайт.

Весела, енергична и винаги с позиция, босненската банда Dubioza Kolektiv е една от най-обичаните от родната публика, а с всеки следващ концерт у нас, фенската ѝ база се увеличава и има защо. Групата успя да напълни най-голямата ни зала "Арена София" цели два пъти. Неслучайно е хедлайнър на едни от най-големите фестивали у нас.

По всичко личи, че на 2 август край морето купонът и настроението отново ще са на ниво, а с присъединяването на Jaya The Cat и Q-Check в програмата на концерта – събитието се очертава да е сред най-горещите у нас това лято. Както MySound.bg писа, миналата година Dubioza Kolektiv отбеляза 20 години от първото си представяне през 2003 година. За този период бандата има над 10 албума, свирила е в близо 50 държави и е изнесла хиляди концерти пред почитателите си в различни точки на света. В свое интервю по повод годишнината, музикантите споделиха: "Опитваме се да се наслаждаваме на всеки момент, защото сме късметлии, че работим това, което наистина обичаме. Просто ни дайте инструменти и сцена и ето ви - безкрайно щастие!".

Билети - чрез Eventim.bg и Ticketstation.bg, билетен център в НДК, книжарници Booktrading и ОМВ. Цената им все още е промоционална до изчерпване на количествата.

Подробности за лятната веселба - тук.

Ако нямате търпение до 2 август, не пропускайте специалното аудио-визуално шоу на Brano и Vedran от Dubioza Kolektiv, които идват в София с дуото си Discobajagi на 10 май в клуб "Строежа". Добре познатите членове на бандата ще изненадат феновете с абсолютно неочакван и завладяващ DJ и VJ сет, обещаващ много настроение за танци в петъчната вечер.

Малко от Jaya The Cat, Q-Check и Dubioza Kolektiv и не пропускайте ексклузивната среща на трите банди на една сцена в България - в "Арена Созопол" на 2 август, приканиха организаторите.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички