Slade: Готови сме за страхотно шоу на Sofia Rocks 2011


Slade: Готови сме за страхотно шоу на Sofia Rocks 2011

4893

Легендарната английска група Слейд (Slade) гостува в студиото на Z-Rock, официалното радио на Sofia Rocks, часове преди участието си на фестивала на стадион "Българска армия" днес.

Дейв Хил (Dave Hill), Джон Бери (John Berry) (на снимката) и Мал Макнълти (Mal McNulty) отговориха на въпросите на водещата на предаването "Голият обяд" Елена Розберг. Бандата раздаде автографи и се снима с всички фенове, които очакваха гостите пред радиото.

Ммузикантите споделиха, че са много развълнувани от участието на фестивала Sofia Rocks 2011, както и от срещата си с останалите групи. Слейд се превърнаха в една от най-популярните рок групи във Великобритания през 1970-е и началото на 1980-е. "Човек никога не може да се умори да прави това, което наистина обича", каза Дейв Хил.

Tой започва да свири на китара на 13-годишна възраст и до днес продължава да открива сила и вдъхновение именно в рок музиката. Бандата е готова за страхотно шоу на стадион "Българска армия" и изрази очакванията си публиката да ги посрещне с наистина добро настроение.

Както MySound.bg вече съобщи, единствено Z-Rock - oфициалното Sofia Rocks радио, ще излъчва ексклузивно от специално изградено мобилно студио на мястото на събитието.

Слушателите ще чуят преки включвания с най-актуалните новини около фестивала, интервюта, коментари от организаторите и участниците във второто издание на фестивала - Джудас Прийст (Judas Priest), Уайтснейк (Whitesnake), Саксън (Saxon) и Майк енд Дъ Меканикс (Mike & The Mechanics).  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички