The Pomorians и Skre4 удариха на Spirit Of Burgas, ден втори


The Pomorians и Skre4 удариха на Spirit Of Burgas, ден втори

2284

Четвъртото издание на Spirit Оf Burgas събира все повече посетители!

Вторият ден на събитието доведе хиляди фенове във фестивалното градче. Не само обаче Скънк Ананси (Skunk Anansie) и Моби (Moby) оставиха страхотни спомени у присъстващите.

Няма как да бъде забравено и шоуто, което се развихри на сцената "На тъмно". То започна още в началото, когато излезе една от най-добрите български банди - Скреч (Skre4). Преди концерта си те се заканиха да изненадат фенове с по-твърд саунд и нови парчета, което беше добре дошло за всички, чакащи отдавна да ги видят на подобна сцена. Музикантите изсвириха някои песни от последния си двоен албум - "Made In China", а емблематичните парчета изпяха заедно с публиката.

Frontero и Ла Мучедумбре (La Muchedumbre) привлякоха пред сцената всички купонджии във фестивалната зона и бяха достойна алтернатива на Бастардоломей (Bastardolomey) и Скънк Ананси, които озвучаваха съседните сцени по същото време. Една от приятните изненади беше завръщането на Чефо Машината на сцената с Ла Мучедумбре. Веднага след това Мазут (Mazut) показаха на всички що е то freeform cyberpunk и подариха своето шоу на подбрани фенове.

Дългоочакваната кулминация в програмата бяха Помориънс (The Pomorians). Стотици фенове бяха обградили сцената в очакване на своите фаворити и изригнаха, скандирайки дори още преди да зазвучи първият акорд. Янко Бреков (на снимката), Красимир Керкинов и Тихомир Люцканов угодиха на публиката и изпяха безпрецедентния летен хит "Обичам" още в началото. Последваха виртуозни изпълнения на бузуки, импровизирано включване на Александър Първанов (Шута) от Вендета (Vendetta) и незабравимо парти за посетителите на Spirit Of Burgas изобщо.

Реге посланиците Zionlionz с техния Reggae Experience завършиха изявата на "На тъмно".

Довечера предстоят последните няколко часа от събитието. Macrophone, Силует, Viperfish, Ноу Велюс (No Values), Алкофилия и първата рок дама на българската музика - Милена Славова, обещават да превземат сцената "На тъмно".

Можете да спечелите безплатен билет за Spirit Оf Burgas и днес - като попълните и пуснете талон за участие в магазина "На тъмно" (улица "Богориди" 16).
Името на късметлията ще бъде изтеглено във фен-зоната "На тъмно" пред входа на фестивала в 18 часа.

В шатрата "На тъмно" ще откриете най-новите артикули и идеи на марката, както и да си направите индивидуална фестивална значка със своя снимка. Около шатрата може да срещнете и музикантите от същата сцена и да се запознаете с тях, припомнят организаторите.

Пълна програма на сцената "На тъмно" по часове:

Неделя, 14 август

20.00 - 20.40    No Values    
20.50 - 21.30    Macrophone    
21.45 - 22.30    Силует        
23.00 - 23.50    Viperfish        
00.00 - 1.15     Милена         
1.30 - 2.15       Алкофилия    
2.30 - 6.00       Zion Lion's Experience

"На тъмно" сцената се реализира и с подкрепата на Happy Bar & Grill– най-голямата и бързоразвиваща се верига ресторанти в България. Два от тях са на разположение на феновете по време на фестивала в Бургас, а групите от "На тъмно" са специални гости на заведенията.

Билети по 60 лв. - на входа.Снимки от втората вечер - в секцията "Галерии"

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички