Голямата комбина: Рут Колева и SouthWick


Голямата комбина: Рут Колева и SouthWick

3022

Sofia Life Club за пореден път очарова с невероятна атмосфера, перфектен звук и страхотно изживяване.

Но стига толкова суперлативи! Едно различно концертно изпълнение заслужава нещо повече от думи.

Представете си най-идеалната пейка със старовременен вид насред малък, уютен парк. Есенна вечер. Подухва лек вятър, пъстри листа се стилат покрай вас. Дали ще сте сами, или с някого – вие изберете. Ако това е кадър от живота ви, то саундтракът трябва да е нищо друго, освен музиката на Рут Колева, при това в комбина със SouthWick.

Нео соул, блус, фънк от и за душата. Още по-ценно, когато всички пиеси са изцяло авторски.  Заедно със своя концертен бенд,  Рут изпя парчета от албума "Within Whispers" и представи две нови, които, да се надяваме, ще чуваме все по-често, защото определено искаме.  Но преди това DJ Мартен (DJ Marten) качи адреналина с подгряващ сет.

Прочувственото изпълнение на новия й сингъл "Защо" бе повече от завладяващо. Преди да започне, тя помоли публиката да слуша внимателно и след финала, да разбере каква с каква емоция е инжектирала публиката. Аз лично се бях пренесла някъде другаде...

SouthWick  не е обикновена група. Музикантите са безспорното доказателство, че българските млади артисти имат какво да покажат и го правят идейно, както хората, дето се вика.  Макар да се изявяват от сравнително скоро, ви трябва една песен време за да ви завладеят с майсторските си интерпретации. Както в един момент ви карат да се пораздвижите на фона на по-фънк звучене, то в следващия ви докосват с приятна блус мелодия. Споделиха, че голяма част от клипа на първия им сингъл "Pink Skies", който излезе преди около седмица, е заснета именно в SLC.

Когато присъствате на същото това място и чуете песента наживо, ще разберете, че са имали абсолютното основание да изберат именно това място.

Концертът приключи със съвместна песен на Рут и SouthWick.

Дано това е само първият от многото пъти, в които ще ги видим заедно на сцена.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички