Old Gold Band омaгьосва със суинг и би-боп в Студио 5


Old Gold Band омaгьосва със суинг и би-боп в Студио 5

4054

Студио 5 посреща отново уникалните джаз музиканти от Оld Gold Band този път от 22 часа на 21 февруари.

Групата, създадена през 2007, отдавна завладя сърцата на публиката със своята дикси програма, а и, както MySound.bg отбеляза, и с трибюта към Луис Армстронг по случай 110-годишнината от рождението му.

Магията на суинга и би-бопа са идеалният акомпанимент за тази автентична джаз вечер, която ще върне присъстващите към класата на 40-е години на миналия век. Във времето на Чарли Паркър и Дизи Гилеспи, в нощен Ню Йорк, с улици, миришещи на дъжд и асфалт и вещаещи музикални джаз приключения.

Оld Gold Band ще се представи е в състав: Генчо Въртовски – тромпет, Атанас Хаджиев – кларнет и тенор саксофон,Цветан Троянски – тромбон, Кирил Жечев – пиано, Митко Гидишки – контрабас и бас китара и Васил Василев–барабани.

Очертава се виртуозна вечер, любовно обяснение към джаза и към неговата публика, приканиха от управата на популярния клуб, който празнува първи рожден ден този месец.

Билети: 10 лв. на касата на Билетен център, НДК, онлайн чрез www.eventim.bg и www.ticketstream.bg и в Студио 5 преди началото на събитието.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички