Aaliyah възкръсва в нов албум


Aaliyah възкръсва в нов албум

3369

Албум с неиздавани песни на Aaliyah е в процес на подготовка, съобщи MTV, като се позова на продуцента Jeffery "J. Dub" Walker.

Той е съавтор на две от парчетата, включени в едноименния диск на вокалистката, издаден през 2001 месец преди смъртта ѝ в самолетна катастрофа на Бахамите. В дългосвирещия запис ще влезе песента "Steady Ground", първоначално предвидена за диска "One In A Million" (1996).

"Това трябваше да е следващият сингъл след "Rock Тhe Boat", но звукозаписният инженер загуби някакси вокалите при смесването. Нейните демо вокали са използвани в настоящето изпълнение", обяснява Jeffery "J. Dub" Walker.

Според брата на Aaliyah - Rashad Haughton, семейството няма планове за реализиране на нов албум. В същото време обаче той не отрича възможността лейбълът да пусне подобен проект. И трите албума на певицата преди нейната кончина се появиха в каталога на звукозаписната компания Background.

Компилацията "I Care For You" с няколко нови парчета на ар-ен-би примата и големите ѝ хитове, сред които "Are You That Somebody", "One In A Million" и "TryAgain", излезе официално през 2002.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички