Една вечер с музиката на Аdele


Една вечер с музиката на Аdele

7544

Първият акустичен концерт на формацията Бон-бон ще бъде с песни на Адел (Аdele).

Събитието, наречено "Една вечер с музиката на Адел", ще се проведе в Sofia Live Club на 13 юни, сряда.

Лицата на групата, които през последната една година се изявяваха и като водещи на детското ТВ шоу "Бон-бон" по телевизия "Супер 7", обещават елегантен акустичен концерт-трибют на фамозната британка, покорила целия свят с песните си през последните няколко години. Тя единодушно е най-любимата певица на децата от Бон-бон в момента и те пеят песните й по  впечатляващ начин.

Концертът се организира повече от три месеца от най-големите (като възраст) "бонбони" в състава на формацията. Освен че ще пеят хитовете на носителката на 8 награди "Грами" (Grammy) по изумителен начин, Ники, Бела, Беста, Деа, Мони, Куши, Йо, Изи, Сара, Лора и всички останали ще свирят на кларнет, перкусии, виола и пиано.

Танците и цялостната хореография на шоуто са подготвяни продължително от Жасмина Стоянова, а тоалетите на младите поп звезди са изцяло грижа на "Бенетон". Цяла дузина звездни гости ще помага на децата в първата им изява на сцената на Sofia Live Club. В акустичния лайв ще се включат едни от най-добрите български музиканти – Константин Цеков (пиано), Красимир Гюлмезов (китара), Юрий Божинов (контрабас) и Диляна Шопова (перкусии). "Бонбоните", които в по-голямата си част са ученици в Националното музикално училище "Любомир Пипков", ще бъдат подкрепени вокално от триото ЛаТиДа и самата Поли Генова, първият "бонбон" в дългогодишната история на състава. Преди и след концерта със специален диджейски сет ще се представи Lopex, още един от близките приятели на формацията. В акустичния концерт "Една вечер с музиката на Адел", всяка от младите дами, вокалистки на формацията, водена от Рози Караславова, ще се изяви с най-малко по една песен на британската суперзвезда.

Една от последните вечери в клубния живот на столицата преди лятната пауза се очертава като изключително бляскава и изящна, с едни от най-свежите и талантливи детски гласове на България.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички