Muse промениха датата за издаване на новия си албум


Muse промениха датата за издаване на новия си албум

3879

Muse (Мюз) ще издадат новия си студиен албум "The 2nd Law" (обложката на снимката) не на 17 септември, както бе обявено, а на 1 октомври.
 
Шестият диск на знаменитите британци ще се появи в каталога на Helium 3/Warner Records. Групата предлага кратък филм, от който феновете да придобият представа за проекта. Виж го на:

www.muse.mu.

Премиерата на проекта ще бъде последвана от голямо турне в Европа, което ще започне от Франция на 16 октомври и ще включва пет концерта в Обединеното кралство с първо шоу в Глазгоу на 24 октомври и две дати в прочутата O2 Arena в Лондон, както и една вечер в Бирмингам и една в Манчестър.

Именно парчето на Muse "Survival" бе обявено за официален химн на олимпийските игри в Лондон. Мелодията звуча всеки път, когато състезателите излизаха на стадиона. Най-успелият български гимнастик Йордан Йовчев бе включен във видеото, наред с многото олимпийски лица.

Както MySound.bg вече информира, за актуалния си проект инди рокаджиите са вдъхновени от дъбстеп звездата Skrillex, а с новия си материал те отправят предизвикателство към електронния саунд и артистите от това направление. Първият сингъл от "The 2nd Law" - "Unsustainable", е написан след шоу на Skrillex.

Предишният студиен албум на Muse - "The Resistance", излезе през 2009. Той оглави класациите в 19 страни, включително Обединеното кралство, превръщайки се в техния трети #1 албум там.

"The 2nd Law" ще бъде на музикалния пазар у нас чрез "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на Warner Music International.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички