Music Clinic Records отваря музикален санаториум в Пловдив


Music Clinic Records отваря музикален санаториум в Пловдив

4153

Артистите на Music Clinic Records канят на двудневен музикален санаториум в Пловдив.

За място е избрано прочутото заведение "Конюшните на царя" в старата част на града, а датите са 30 и 31 август (четвъртък и петък).

В продължение на две вечери под звездите родните изпълнители ще забавляват присъстващите с много авторски соул, фънк и поп.

В първата вечер ще се качи Белослава, която обещава пътешенствие из дебрите на неподправените ар-ен-би и соул, изпълнявайки емблематични парчета от новия си албум "Когато има защо". Както MySound.bg вече извести, певицата ще получи тази година специалното отличие на ОББ, което ще ѝ бъде връчено на откриването на "Аполония" 2012 в Созопол. Тя ще бъде удостоена от традиционния партньор на Празниците на изкуствата за приноса си в българската музика през последните две десетилетия.

Диджеят Mr. Moon подгрее с едночасов сет за изпълнителката (на снимката с Майк от Tri O Five).  

Във втората част (31 август) от събитието ще се присъединят фънк и соул момчетата от Tri O Five. Заедно с тях под звездното небе на Града на тепетата ще се качи и пловдивската група Free Style, част от която е и нашумелият напоследък Бобо.

Не са забравени и любителите на афтърпартитата. Специално за тях след всяка от двете вечери е предвидено парти в градината на Plazma, където диджеите от лейбъла на Music Clinic Records (Mr. Moon, DJ Ilko, BrownSugar и WahTony (УаТони) ще завъртят едни от най-хитовите парчета в свои собствени авторски сетове.

Билетите за двете вечери на събитието са на предварителна цена от 18 лева и могат да бъдат закупени от TicketPro България и в мрежата на неговите партньори.

В деня на фестивала входът е 20 лева за двете вечери. Еднодневният пас струва 10 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички