Рут открива новия сезон в Sofia Live Club с премиера на нов диск


Рут открива новия сезон в Sofia Live Club с премиера на нов диск

3666

Рут Колева ще представи новия си диск "Future Sweet" на 14 септември от 22.00 ч.

Концертът ще даде старт и на новия сезон в Sofia Live Club. Заедно с певицата на сцената ще се качат Теодор Иванов – барабани, Елена Ангелова – перкусии, Стоян Джаферов – китара, Симеон Петрунов – бас, Филип Александров – клавишни, Волен Милчев и Ралица Николова – беквокали.

В настоящото EP са включени 5 парчета, приятен саундтрак за наближаващата есен – класен звук, съчетаващ соул, джаз и свеж, ненатраплив фънк с леки електронни елементи, в комбинация с открояващия се глас и модерен почерк на изпълнителката.

Заглавията в него няма да бъдат част от предстоящия втори албум на певицата, която през пролетта БГ радио определи за Изпълнителка на 2012. Песните, които ще прозвучат на промоцията в Sofia Live Club, са: "Slow Fire", "Нищо друго", "Heartful", "Moving Forward" и "Heaven".

"Future Sweet" по прекрасен начин ще подготви публиката за своето естествено продължение – втория студиен албум на Рут. Както MySound.bg вече огласи, той ще бъде записан и миксиран в едно от най-добрите европейски студиа – холандското Flowriders Studio, на известния пианист и продуцент Винсент Хелберс. За мастеринга вече са ангажирани инженерите от легендарните Abbey Road Studios в Лондон.

В момента певицата е в Амстердам, където работата по новия й проект тече на пълни обороти. Тя ще се върне в България специално за промоцията на "Future Sweet". Още интересни подробности около създаването на втория студиен албум на Рут Колева тепърва предстоят. за най-нетърпеливите: вече е ясно кога ще се състои неговата премиера - тази зима.

Билетите за концерта-промоция на 14-ти септември са в продажба на www.eventim.bg на цена от 10 лв.

Междувременно, Колева "татуира" есенната корица на ЕVA ("Ева"). Списанието я представя – смела, открита, решителна, креативна, освободена, талантлива.

На страниците на списанието тя разказва за работата си в България, човека в живота й – Божидар, любовта й към екзотичната кухня, страстта към готвенето, далечните пътувания и, разбира се, за музиката като спасител.  С коса оранжева като на Пипи, младата певица е пълна с необикновени и интересни истории, заобиколена е от много приятели, вместо различни чорапи има татуиран "ръкав".

Учила е в Музикалната академия на Стиви Уондър, записвала е в Ню Йорк с Джо Флечър, била е на една сцена с Джъстин Тимбърлейк и Боби Макферин и си е говорила с Орландо Блум в парк в Лос Анджелис. Живяла е в държави като Индия, Тайланд и Бахрейн, майстор е на най-добрия сос за спагети, разбира от вино и вярва, че пъпът й е хвърлен в Рим. В момента освен следващ проект, Рут подготвя и няколко... модни изненади, вдъхновени от нейните татуировки.

Сред акцентите на септемврийския брой на списанието са още актьорът Мариан Вълев - за романтичната душа, която крие зад суровия поглед и мускулите, д-р Георги Гайдурков - за връзката между дезодорантите и рака на гърдата, Наталия Рубльова с три спешни мерки и три грешни стъпки при развод, кои са жертвите на манията за красота и вечна младост.

Читателите ще узнаят и каква е истината за "ВИП Брадър".

Музикалните приключения на Рут Колева можете да проследите и на:

http://ruth.bg/

https://www.facebook.com/music.ruth

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички