Битка за билети в сърцето на Бон Джоуви


Битка за билети в сърцето на Бон Джоуви

27329

Предварителните продажби на билети за дългоочаквания концерт на Бон Джови (Bon Jovi) в София отбелязаха рекорд в историята на Eventim.BG.

Скоростта на закупуване на пропуски за първото шоу на легендарните рокаджии у нас задмина дори тази за шоуто на титаничните AC/DC, обявиха организаторите от "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни" (BEC).

Както MySound.bg своевременно анонсира, Бон Джоуви ще свирят на Националния стадион "Васил Левски" на 14 май 2013, стартирайки турнето си Becausе We Can.

Най-търсени от феновете бяха билетите за Диамантения кръг - зоната, разположена точно в сърцето на самата сцена. Промо билетите – 100 на брой - които бяха пуснати вчера на промоционална цена от 179 лв., свършиха още 5 минути след старта на продажбите. Бързо след това се изчерпаха и промо пропуските за останалите ценови категории. Малки количества промо билети останаха единствено за зоните промо седящи Сребро и промо седящи Бронз.
 
Другите две категории, които предизвикаха най-голямо търсене от страна на феновете, са зоната за правостоящи пред сцена (Front Of Stage), седящи Злато и седящи Платина. Това са местата, които осигуряват най-добра гледка към концерта и най-пълно удоволствие от шоуто. 

Но без значение кой в коя зона ще закупи своя пропуск, едно е сигурно – "Васил Левски" ще ехти под звуците на една от най-добрите банди в историята на рок музиката, убедени са организаторите.

Официалният старт на продажбите за мегаконцерта е точно в 9.00 сутринта на 5 ноември (понеделник) във всички каси от мрежата на "Eвентим (пълен списък с каси: http://www.eventim.bg/bg/biletni_kasi).

Седящи категория Бронз (Seated Bronze) - 79,00 лв.
Седящи категория Сребро (Seated Silver) - 89,00 лв.
Терен (Standing Regular) - 99,00 лв.
Седящи категория Злато (Seated Gold) - 109,00 лв.
Седящи категория Платина (Seated Platinum) - 129,00 лв.
Правостоящи пред сцена (Standing FOS) - 139,00 BGL
Диамантен кръг (Diamond Circle) - 199,00 лв.
Седящи ВИП (Seated VIP) - 199,00 лв.

Диамантен кръг

Зоната е в сърцето на самата сцена. Тук феновете ще могат да изживеят невероятни емоции възможно най-близо до бандата. Цената на пропуск за е 199 лв. Билетите за Диамантения кръг са в ограничено количество – само 1 100. Първите 100 от тях са на специална промо цена от 179 лв.

Предварителни продажби

От 9.00 часа на 1 ноември (четвъртък) стартират предварителните продажби. От този момент до официалния старт на продажбите феновете ще могат да купят билети само онлайн в различните ценови категории, включително и билетите за зоната Диамантен кръг, както и пропуски на промоционални цени, които са с ограничен брой (само първите 500 от всяка ценова категория и само първите 100 от зоната).

BEC се налага като един от най-големите и успешни промоутъри в България и региона за последните 10 години.

Компанията организира едни от най-мащабните концерти и фестивали като Kiss (Кис) (2008, София), Metallica (2008, София), ZZ Top (2009, София),  AC/DC (2009, Белград), AC/DC (2010, София), Rammstein (2010, Белград), Sofia Rocks Fest (Big Four, Rammstein, 2010; Judas Priest, Whitesnake 2011; Guns N Roses (Гънс ен' Роузис) 2012) и още много.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички