Остава преиздават След любов по време на война


Остава преиздават След любов по време на война

3548

Група Остава преиздава класическия си албум "След любов по време на война" и ще представи обновения диск с голям концерт на 20 декември в клуб Mixtape 5.

Както MySound.bg вече огласи, тази година бандата отбеляза 10 години от излизането на втория си студиен албум и 20-годишнината от създаването си пред 2 000 почитатели с впечатляващ концерт през лятото.

Поради големия интерес към отдавна изчерпания първоначален тираж на записа, неговият продуцент Stars Records го преиздава – ремастериран, в нова опаковка. В него, освен познатите "Kрасиви хора", "Изтъркан момент", "Мини тяло", "Къде си ти” и "Огледало" и другите песни от "След любоЧarlieв по време на война", присъства и бонус трак - ремикс от Чarlie от Бейбифейс Клан (Babyface Clan).

На събитието, наречено "10 години След любов по време на война", ще прозвучат всички парчета от албума, други хитове от дискографията на Остава, както и най-новите сингли от 2012 - "Лека нощ" и "Един момент (комбинирай ме с теб)”.

На сцената с групата ще бъде и нейният бивш член и близък приятел и музикант Михаил Шишков (пиано, педъл стийл китара, хармоника). Зад пулта пък ще е Десо Велчев, записвал и миксирал повечето от песните на Остава и автор на настоящия ремастеринг на албума.

Преди и след Остава в клуба ще звучи концептуалната селекция на Britspotting DJ's, а подгрявката на сцена ще бъде от една от най-добрите млади български рок банди – Jeremy?.

По време на концерта феновете ще могат да закупят новото издание на диска, както и други аксесоари (тениски, значки), свързани с групата. След концерта в София Остава ще представят диска и с клубно мини-турне, включващо няколко по-големите градове.

Билети на цена от 8 лева - в мрежата на http://web.ticketstream.cz/bgts/. На място пропуските ще струват 10 лева.

Концертът "10 години След любов по време на война" се осъществява със съдействието на Beefeater London.

Още от Събития


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички