Muse подготвят своето най-мащабно турне досега


Muse подготвят своето най-мащабно турне досега

3850

Muse (Мюз) подготвят своето най-мащабно турне с поредица от дати през 2013, включително концерти на Ricoh Arena, Ковънтри, Etihad Stadium, Манчестър, и две вечери на Emirates Stadium, Лондон.

Групата, чийто актуален албум "The 2nd Law" в момента оглавява класациите в над 20 страни, издаде новия си сингъл - "Follow Me", преди няколко дни,  придружен и от ремикс на Thin White Duke (Stuart Price). Парчето има и видеоклип. Кадрите са заснети по време на настоящото европейско турне на музикантите. Това е втори официален сингъл, който бандата пуска от актуалния си албум "The 2nd Law". Както MySound.bg вече писа, рокаджиите пуснаха своя шести дългосвирещ проект на 1 октомври.
 
В момента британците са на турне в Европа, а наскоро се появиха на церемонията по раздаването на Европейските музикални награди на MTV, където музикантите изпълниха предишния си сингъл "Madness".

Триото вече анонсира кратко турне в Япония в началото на 2013, а през октомври, чрез гласуване читателите на списание Q обявиха Muse за най-добрата група в света днес. Бандата получи и две номинации за 55-те годишни награди Grammy, церемонията по връчването на които ще се състои в Лос Анджелис на 10 февруари.  Британците ще се борят за статуетка в категориите за най-добър рок албум и за най-добра рок песен, съответно за записа си "The 2nd Law" и за "Madness".

"Техният сет е, със сигурност, един от най-силните в света", написа The Independent. "Момчетата от Muse са от друг свят", отбеляза The Sun. "Най-великата, най-абсурдно приятната рок банда в света", възкликна NME, а Daily Telegraph допълни: "Тържество за очите".

Muse ще изнесат своето зрелищно шоу на следните дати:

22 May    Ricoh Arena, Coventry, UK
25 May    Emirates Stadium, London, UK
26 May    Emirates Stadium, London, UK
1 June    Etihad    Stadium,Manchester, UK
4 June    Amsterdam Arena,Amsterdam, NL
7 June    Olympic Stadium,Barcelona, ES
10 June    Stade Dragao,Porto, PT
15 June    Stade de Suisse,Berne, CH
18 June    Werchter Festival Site    Rotselaar, BE
21 June    Stade de France,Paris, FR
22 June    Stade de France, Paris, FR
26 June    Stade Charles Erhmann,Nice, FR
28 June    Stadio Olimpico, Turin, IT
6 July    Stadio Olimpico, Rome, IT

Албумът "The 2nd Law" e на музикалния пазар у нас от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на Warner Music International.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички