Decapitated и Medeia откриват концерта на Children Оf Bodom у нас


Decapitated и Medeia откриват концерта на Children Оf Bodom у нас

3489

Както вече беше обявено, на 13 ноември българските метъл фенове ще се срещнат отново с финландските легенди Children Of Bodom.

Дългоочакваният концерт, организиран от Phoenix Entertainment със съдействието на Loud Concerts, ще се проведе в столичната зала "Универсиада".

Вече са ясни и съпорт групите, които ще придружават Children of Bodom в София, а именно полските дет машини Decapitated (на снимката) и финландската метъл надежда Medeia.

Младоците от Medeia откриват концертите на Children Оf Bodom по време на цялото им европейско турне. Музикантите от Decapitated се включват като специални гости във втората половина на обиколката, в която влиза и шоуто в София на 13 ноември.

Билетите за концерта на Children Оf Bodom са в продажба ексклузивно в мрежата на Ticketstream в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, Orange, Техномаркет, На тъмно, клуб "Строежа", бар "Петък", както и онлайн на www.ticketstream.bg.

Билетите на специална промо цена от 35 лв. са почти изчерпани. След това пропуските ще се продават по 40 лв, а в деня на концерта, както и на място на входа на зала "Универсиада", цената им ще е 50 лева.

Children Оf Bodom пристига у нас в подкрепа на дългоочаквания осми студиен албум на бандата  "Halo Of Blood", чиято премиера се очаква в началото на лятото.

За Decapitated:

Decapitated е една от най-разнообразните и екстремни групи на полската метъл сцена и постигнали международен успех през годините. Бандата е създадена през 1996 и бързо печели уважението на феновете и популярност извън границите на Полша, като майстори на техничния дет метъл, които не спират да развиват звученето си с всеки следващ албум.

Единственият постоянен член и основен двигател на метъл машината, наречена Decapitated, е китаристът Wacław "Vogg" Kiełtyka. От 1996 насам той сменя голяма част от музикантите и редица вокалисти,  като издава четири студийни албума, докато през 2007 групата не претърпява автомобилна катастрофа, след която загива един от членовете на Decapitated, а друг изпада в кома. След известно прекратяване на дейността си, Vogg събира други музиканти и започва да записва нов материал, изнасяйки концерти. Така през 2011 се появява петият и най-амбициозен албум на групата “Carnival Is Forever”, с който Decapitated затвърждава позицията си на една от най-иноватовните групи в съвременния дет метъл.

За Medeia:

От дебюта си през 2002, финландците от Medeia имат една-единствена цел: да създават свеж, брутален и безкомпромисен дет метъл, подплатен с уникално  съдържание. Дебютът "Quantum Holocaust: World Domination" е много добре приет от фенове и критици и подготвя пътя към успеха за младата група. След  Medeia издава три студийни албума, изнася безброй концерти и турнета, делейки обща сцена с имена като Ozzy Osbourne, As I Lay Dying, The Dillinger Escape Plan, Between Тhe Buried Аnd Me, Entombed, Raised Fist, Terror и други.

Тази година очакваме и четвъртия им, все още неозаглавен диск, парчета от който ще чуем със сигурност в София на 13 ноември, уверяват организаторите.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички