Нов руски бар отваря врати в София с джаз концерт на Васил Спасов


Нов руски бар отваря врати в София с джаз концерт на Васил Спасов

4221

Уникално за България заведение – руският клуб "Мечката", отваря в София на 14 февруари.

За подобаващото настроение на откриването от 20.00 ч. ще се погрижи известният български музикант и композитор Васил Спасов. Той е познат на ценителите от различни музикални проекти като Михаил Йосифов секстет, Дивото зове - в колаборация с Милица Гладнишка, РомаНено Проджект и много други.  Спасов се е изявявал на редица фестивали в САЩ, Европа и на Балканите. Той е автор на театрална и филмова музика.

"Мечката" е специално място за почитателите на руската култура и приветства всички, които ценят топлата атмосфера, доброто обслужване и качествения подбор на музика и напитки.

Посетителите ще могат да се чувстват почти толкова комфортно, колкото у дома си, уверяват от управата на клуба. В него не присъства класическия бар, а напитките се помещават в шкаф, от който постоянните посетители могат да си сипват дори сами, ако пожелаят, както и да използват персонализирана чаша.

Заведението предразполага към релаксация. То ще бъде домакин на много интересни събития и музикални преживявания. Дали ще организирате приятна среща с приятели, бизнес среща, дали ще послушате концерт на пиано в романтична обстановка на свещи или ще откраднете малко време да останете сам със себе си – това е само ваш избор, а "Мечката" ще ви предложи най-подходящата обстановка за него, уверяват от мениджмънта на клуба.

Заведението разполага с 20 места. В него ще се влиза с клубни карти, но първата седмица след отварянето му всеки може да посети мястото без карта. Цената на клубните карти е 80 лв., а в деня на откриването картите ще са на половин цена - 40 лв. Картата е безсрочна - важи до съществуването на заведението, не се сменя или плаща повторно. Целта на собствениците е по този начин да се създаде приятелска общност от хората, които ще идват там, за да се забавляват и прекарват приятно.  А първата седмица след отварянето на клуба посетителите ще получат подарък – безплатна карта!

"Това е клуб за естети и ценители! Клуб за хората, които обичат да се наслаждават на красотата, на качеството в истинския му вид. Искаме да създадем едно пространство, където ще можем да се забавляваме заедно, без да имаме представа от времето" – споделят основателите на клуба, като добавят: "Клубните карти ще ни дадат възможност да опознаем нашите клиенти, за да знаем винаги какво да им предложим и да сме сигурни, че ще се чувстват добре".

В интернет страницата на бара (http://medvedbar.com) ще можете да се информирате за предстоящите джаз и акустични концерти, както и за всички събития, които клубът ще организира.

Бар "Мечката" е на ул.”Лавеле” 17.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички