ЧРД на Пол Оукънфолд в България


ЧРД на Пол Оукънфолд в България

5503

Диджеят, който е специален гост в турнето на Мадона (Madonna) - Пол Оукънфолд (Paul Oakenfold), ще отпразнува своя рожден ден в столичния клуб "Ялта".

Както вече ви информирахме, след концерта на  кралицата на попа на стадион "Васил Левски" в събота, той ще пуска на специалното афтърпарти, организирано от управата на зеведението.

Любопитното е, че гостуването на Пол Оукънфолд у нас съвпада и с неговия рожден ден. Затова най-влиятелният диджей в света е запазил целия ВИП на мястото за негови специални гости. Дали Мадона ще бъде сред тях, засега можем само да гадаем.

Уникален подарък са подготвили от "Ялта" за празникан на два пъти номинирания за "Грами" ("Grammy") артист. За вдъхновение и спомен от посрещането на  46-я му рожден ден в у нас, той ще получи и типично български музикален инструмент – гайда.

В момента Пол Оукънфолд работи по новия си албум - "Pop Killer", който се очаква да излезе официално на музикалния пазар в началота на 2010.

Билети за купона на 29 август могат да бъдат закупени в мрежите на "Еventim" и "Ticketstream", както и на "Белия бар" в "Ялта".

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички