Ска и реге с Yellow Cap в София


Ска и реге с Yellow Cap в София

5342

Германската формация Yellow Cap ще свири в столичния клуб клуб “The Box”, на 26 септември, събота.

11-членният бенд меша какви ли не стилове, заповядайте да се убедите, поканиха организаторите.

Групата музицира на основата на ска, но я миксва с пънк, пънк, реге, рок и джаз. Мелезът, който се появява, е адски танцувален и лесно можеш да се запознаеш с него – просто цъкни на www.yellow-cap.com или www.myspace.com/yellowcapska.
 
Освен слушана, дружината трябва задължително да бъде видяна на живо заради атракцията от толкова много музиканти на сцената по време на концертите, припомнят фенове.

Yellow Cap съвсем заслужено могат да носят титлата "оркестър" с този си състав. Те съществуват от 10 години, имат три албума, като в момента работят над четвъртия, продуциран от Dr. Ring Ding.

Имали са концерти в шест държави и съвместни изяви със светила на ска и реге музиката като Desmond Dekker, Laurel Aitken, The Toasters, The Busters, Bluekilla, Rude & Visser (aka Mr Review), Court Jester Crew, Culcha Candela, Nosliw, Pothead, Letzte Instanz и т.н.

Тъй като е доста сложно да бъде намерена подходяща откриваща група, то времето от отварянето на вратите, 19:00, до старта на бандата - 20:30, ще бъде поверено на момчетата от Dopotamix Sound Pista.

Те ще загреят с диджей сет – само отбрани хитове. На някои те са познати от банди като Senor Buffo & The Synchronizers, Т.В.У., Root Souljah, Ремонт и т.н., а други тепърва ще се имат удоволствието от първа среща с тях.

Входът е 8 лв.

Виж Yellow Cap - http://www.youtube.com/watch?v=QoMQPxJLhvo

Клуб “The Box” се намира на бул. "Александър Стамболийски" 41, на 100 метра от църквата "Света Неделя".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички