El Ultimo Trago в слушалките на National Geographic


El Ultimo Trago в слушалките на National Geographic

5527

"El Ultimo Trago" е сред десетте любими албума на 2009 според "National Geographic".

Критерият, според който са определени фаворитите, е един-единствен и „абсолютно субективен и ненаучен” – просто това са най-слушаните в офиса им през изминалата година. Сред останалите в челната десeтка са Justin Adams & Juldeh Camara, BLK JKS, Céu, Baaba Maal и др. За финал от редакцията на научно-популярното списание казват, че "El Ultimo Trago" “наистина им е легнал на сърцето” и “това е може би най-любимият им запис за 2009”.

Съвместният проект на Конча Буйка (Concha Buika) и Чучо Валдес (Chucho Valdés) присъства и в класацията на американската радио мрежа NPR. Там заема достойно място сред десетте най-добри джаз албума за 2009, подбрани от аудиторията на NPR.

В момента испанската фламенко дива е на световна обиколка в подкрепа на албума. Както "MySound.bg" вече писа - очакваме я и в България на 17 април в зала 1 на НДК. Организатори на събитието са "БГ Саунд Стейдж" с любезната подкрепа на посолството на Кралство Испания.

"El Ultimo Trago" се разпространява на българския музикален пазар от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на "Warner Music International".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички