Специални микрофони за концерта на Стинг в София


Специални микрофони за концерта на Стинг в София

5655

Остава по-малко от месец от старта на дългоочакваното турне на Стинг (Sting) - Symphonicity, в Източна Европа.

Както MySound.bg информира, концертът на легендарния музикант в София на 7 юни е част от същата обиколка.

Към нея са добавени още дати в Испания и Русия. Шоуто на централния площад в Санкт Петербург на 16 юни е по повод на откриването на 15-я Международен икономически форум.

Преди старта на турнето Стинг ще има изяви за "загряване", каквато е обичайната практика. Една от тях вече се състоя в препълнения световноизвестен театър "Аполо" в Ню Йорк на 29 април. Публиката се състоеше от членове на неговия фен клуб, близки приятели и семейството му.

Междувременно станаха известни някои подробности относно шоуто на Стинг на стадион "Георги Аспарухов". Звездата ще пристигне в деня на концерта, информираха неговите организатори - "София Мюзик Ентърпрайсис".

Symphonicity е селекция, създадена специално за настоящата обищколка. В програмата са класики от репертоара на Полис (The Police) - "Every Little Thing (She Does Is Magic)", "Roxanne", "Next To You" и "Every Breath You Take", до най-големите хитове от самостоятелната кариерата на британеца като "Englishman In New York", "Fragile", "Russians", "If I Ever Lose My Faith In You", "Fields Of Gold" и "Desert Rose".

Заедно с цялата изключително прецизна озвучителна техника, ще бъдат доставени и специални микрофони за Софийската филхармония. Те са съобразени изцяло с това, че Стинг ще пее със симфоничния оркестър на открито.

В бекстейдж зоната на стадиона ще бъде обособена голяма гримьорна за госта в непосредствена близост до стаята му за отдих. Тя трябва да е просторна и луксозно обзаведена. Задължително трябва да има голям и удобен диван, дизайнерски съчетан с канапе за двама. Обстановката ще се допълва от 8-метрова банкетна маса с ленена покривка, масичка за кафе и лампи с приглушена светлина.

В личната гримьорна на Стинг трябва да бъдат разположени огромни огледала и всичко необходимо за сценичната му подготовка. За задоволяването на неговите кулинарни вкусове ще се погрижи специален екип, който ще го придружава през цялото турне. На стадиона ще бъде изградена просторна кухня, обзаведена според подадените изисквания.

Интересът към концерта на Стинг в България е голям, но все още могат да бъдат закупени билети на цени от 80 лв. ,100 лв, 150 лв. и 200 лв. от касите на "Тикетпро" и неговите партньори, както и онлайн на www.ticketpro.bg

Събитието се осъществява с любезната подкрепа на "Райфайзен банк", "Виваком" и "Туборг".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички