Sentimental Swingers канят на рожден ден


Sentimental Swingers канят на рожден ден

5824

Впечатляващи нови костюми, специална хореография и особено внимание към публиката обещават за първия си рожден ден Сентиментъл Суингърс (Sentimental Swingers).

Те събират своите фенове в Sofia Live Club на 11 ноември, когато ще се състои и промоцията на макси-сингъла на суинг дамите - "Сладка София".

Събитието ще започне в 22.00 с невероятната селекция на диджеите от Дъ Смъглърс Кълектив (The Smuggelrs Collective). Точно в 11 вечерта на 11 ноември под светлината на прожекторите ще застанат повелителките на суинга – Сентиментъл Суингърс. Рони, Деси и Вера ще се качат на сцената заедно с уникалните музиканти от Михаил Йосифов секстет, както и с китаристa Мишо Йосифов.

В специалната вечер от поредицата "София Суинг Сити" публиката ще е на особена почит, тъй като за рождения си ден формацията подготвя сайт, в който има секция, посветена на нейната публика. В страницата ще се качват снимки от концертите на триото, които винаги вдъхновяват голяма част от посетителите да се появят на събитието, издържани в стила на суинга - със специфичните за него дрехи, аксесоари и грим.

На изявата е поканен професионален фотограф, който ще снима желаещите от публиката и след това снимките ще бъдат качени на сайта на групата. Това ще бъде опит да се пресъздаде още по-пълноценно атмосферата от ерата на суинга, да се положат основите на възраждането и оформянето на нова суинг култура.

В помощ на всички най-верни почитатели на суинга преди старта на събитието в клуба отново ще се разположат коафьори от Арлет. Между 20.00 и 22.00 те ще очакват всеки ентусиаст, който желае да се доближи максимално до стила на трите дами от групата. Безплатните суинг прически се превърнаха в традиция за всеки концерт на Рони, Деси и Вера.


Напоследък трите дами усилено се подготвят за танци. Всеки ден те ходят на уроци и упражняват специалната хореография, подготвена за рождения им ден. Едновременно с това вече са готови с новите си костюми, като обещават на публиката първокласно шоу.

В репертоара на певиците за вечерта са парчетата от  макси-сингъла "Сладка София": "Шансон розе", "Момче, момче", "Ром и кока-кола", "Сладкарница "Пчела" и "Swinging In The Name".

Билети на цена от 12 лв. (15 лв. в деня на концерта) - чрез www.eventim.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички