Сцена и за посетителите на Spirit Оf Burgas 2012


Сцена и за посетителите на Spirit Оf Burgas 2012

3125

Не само музикални звезди ще излязат на сцените на тазгодишното издание на Spirit Of Burgas, което ще се състои на Централния плаж между 3 и 5 август.

Да покажат своите музикални умения ще могат и посетителите на фестивала, съобщиха организаторите. Това ще стане възможно благодарение на Beck’stage сцена, изградена от бира Beck’s, която за поредна година е официален партньор на събитието.

Beck’stage сцената е логично продължение на Beck’sperience сцената от миналогодишния фестивал и отново ще е част от фестивалната програма. Тази година тя отново предлага на участниците вълнуващи преживявания. Освен да гледат на живо любимите си изпълнители от Spirit Оf Burgas 2012, те ще могат да станат част от историята на проявата, като се качат на Beck’stage сцената и изпълнят някои от любимите си парчета на световните имена – гости на феста 

Тази година емоцията и тръпката от това да си на Beck’stage е още по-вълнуваща, тъй като феновете ще могат да пеят заедно със "своя собствена група". В тази роля влиза една от най-младите и надеждни български групи - Мейз (Маze), миналогодишен участник във фестивала. Тази година те ще се бъдат основният "изпълнител" на Beck’stage, и ще подкрепят в изпълнението им най-смелите певци.

Всички изпълнения ще бъдат заснети и излъчвани на живо на голям екран, в реално време, който ще възпроизвежда фона на основната сцена на Spirit Of Burgas. Това ще направи "звездите на Beck’stage сцената" част от реалната програма на събитието. Те ще имат и своя публика, която да ги подкрепя по време на изпълненията им. За всички, които се качат на сцената на Beck’s, славата продължава и след края на Spirit Оf Burgas.

Видео с тяхното изпълнение ще бъде качено на www.becks.bg, както и на страницата на Beck’s във Facebook-  www.facebook.com/Becksperience.Bulgaria.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички