Korn фаворити на феновете на Beck’stage на Spirit Of Burgas 2012


Korn фаворити на феновете на Beck’stage на Spirit Of Burgas 2012

4300

Заедно с началото на Spirit Of Burgas 2012 стартира и Beck’stage - сцената на Beck’s.

Както MySound.bg вече извести, марката отново е партньор на фестивала.

Beck’stage е мястото, на което звезди са гостите на фестивала. Тя дава възможност за изява на всеки, който иска да изпее любимо свое парче, да се качи на сцена и да изпита тръпката от това да е там. Така, чрез Beck’stage, гостите на събитието също имат своето място за изява.

Тази година листата за сцената на Beck’s включва хитове на хедлайнърите на Spirit Оf Burgas, както и на някои от най-горещите родни изпълнители. Такива са "Blind", "Did My Time", "Here To Stay" на Корн (Korn), както и "Breath" и "Fire Starter"" на The Prodigy (Продиджи). В първата вечер на фестивала сред най-предпочитаните се оказаха хитовете на Korn. От българските песни,най-често избирани бяха "Дим да ме няма" на Графа, както и класиките "Машина за месо" и "Ха-ха" на Милена Славова, "Две следи" на Щурците в интерпретация на D2 и много други. Част от листата е и песента "Обичам" на Помориънс (The Pomorians), която  се наложи като безапелационен хит на Beck’stage миналата година.

Въпреки горещите имена и хип-хоп бийтове на Ms. Dynamite и Тайни Темпа (Tinie Tempah), както и на всички останали големи имена от другите сцени, Beck’stage не остана празна. Тази година музикалните фенове имат и "своя" група – на сцената заедно с тях са Мейз (Maze), които са професионална подкрепа на качилите се на Beck’stage.

Изпълненията на всички участници на сцената на Beck’s се излъчват в реално време на голям екран, като образът на изпълнителите се възпроизвежда върху кадри от основната сцена на Spirit Оf Burgas.

Тази вечер участниците на Beck’stage се очаква да се спрат най-вече на популярни хитове на The Prodigy, тъй като легендарната група е хедлайнър на главната сцена. За всички, които ще участват на Beck’s, славата продължава и след края на Spirit Оf Burgas 2012.

Видео с тяхното изпълнение ще бъде качено на www.becks.bg, както и на страницата на Beck’s във Facebook www.facebook.com/Becksperience.Bulgaria.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички