Bon Jovi бръмчи из София още от днес


Bon Jovi бръмчи из София още от днес

4267

Брандираните с лика на Bon Jovi автомобили ще се съберат за своето почетно автошествие довечера.

То стартира от площад "Александър Невски" в 18.30 ч. и ще премине по улиците на София.

Това е една от многобройните инициативи, подгряващи първия концерт на легендарните рокаджии у нас. Както MySound.bg нееднократно информира, те ще свирят на Националния стадион "Васил Левски" на 14 май по покана на "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни" (БЕК).

Тъй като адреналинът по време на и дълго след шоуто ще е на върха, феновете решиха да продължат купона до зори и да си направят афтърпари в най-големия рок бар Rock It. Всички, които искат да останат на същата вълна и след финала на лайфа, както да полеят сбъднатата мечта, са поканени. Рок-барът оказа значителен съпорт с подгряващи събитието партита. Съвместно с организаторите и фен клуба Bon Jovi – Bulgarian Fans, в продължение на три месеца, там се проведоха три караоке тура, за да бъде избран най-добрия изпълнител на хит на бандата, който да грабне билет за концерта. Барът бе и в основата на фейсбук съревнование за фен с най-много сувенири, предмети и символи, свързани с музикантите, а отделно там бе наградена влюбената двойка с най-вълнуваща романтична история, имаща общо с музиката на Bon Jovi. На афтърпартито на 14 май в столичния рок бар ще бъдат поканени българските звезди, които журираха, купонясваха с феновете и пяха на подгряващите партита. А именно – Звезди от Ахат, Наско от Б.Т.Р., Дичо, Тома Здравков и Албена Михова, Шеки, актьорите Гъмов и Ивайло Христов. Ще бъдат поканени и българските музиканти-кандидати за подгряваща банда. Концертът на Bon Jovi е сред гиговете у нас с най-много съпътстващи и подгряващи инициативи, а фен клубът е сред най-активните фенски организации на родна територия.

Междувременно, усилено продължава строежът на сцената. Дизайнът е съвсем нов и все още е тайна за всички фенове. Дори самата група все още не го е виждала на живо, а само като проект, тъй като сцената е била сглобена един-единствен път пробно от компанията производител. Българската публика ще има уникалната възможност да се наслади първа на чисто новия дизайн, тъй като датата в София е първа от цялото европейско турне на групата.

Още интересни новини - специално за шоуто на американците пристига един от официалните фотографи на най-популярния фестивал на Острова - Glastonbury. Andy Willsher, в чието портфолио влизат фотосесии за Ейми Уайнхаус, Къртни Лав, Oasis, Kaiser Chiefs, идва по покана на Радио 1 Рок.  

Притежателите на ВИП-пакети, закупени през официалния сайт на групата или през Eventim.bg, ще имат възможност да влязат на стадиона един час преди официалното отваряне на вратите. Притежателят на ВИП-пакет може да влезе в рамките на съоръжението още в 15.00 ч. през специално определен вход, а всички врати се отварят в 16.00 ч.

Децата до 10-годишна възраст са с безплатен достъп до концерта, стига да са с възрастне придружител. Всички лица до 18 години трябва да имат придружител над тази възраст, който да предостави декларация за отговорност.

Тя може да бъде изтеглена от сайта на "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни" - www.becbg.com.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички