VenZy с премиера на видеото към Щом си до мен


VenZy с премиера на видеото към Щом си до мен

5393

След топлия прием в Благоевград, Пловдив, Бургас, Варна и Велико Търново, новите звезди на българската музика VenZy, Михаела Филева, Били Хлапето и Lexus ще пеят в зала 3 на НДК.

Както MySound.bg вече извести, това е заключителният концерт на турнето Plug & Play. Сред акцентите в програмата довечера е презентацията на видеото към песента на VenZy "Щом си до мен".

Още на първото шоу от обиколката в Благоевград, се оказа, че има нужда от сериозна охрана, защото феновете на звездите пробиха всички прегради, за да вземат автографи лично от всеки и да се снимат с любимците си.  Гостите на концертите ставаха на крака още на първата песен. Шоуто продължаваше с най-големите хитове на звездите и задължителните два  биса. На всяка от датите един щастливец си тръгваше с уникални hi-fi слушалки със снимката на турнето.

"Емоцията е силна и неповторима – за нас и за всички, които дойдоха на турнето. Срещнахме се с много хора, които ценят българската музика, споделяха, че не са очаквали такова шоу – с музиканти, с мултимедия, озвучаване, осветление, награди", споделя Михаела Филева. "Феновете са уникални, те ни карат да провължаваме напред. За мен турнето е още по-специално, защото представям за първи път новата си песен "Щом ти си до мен", не крие VenZy (на снимката).

Билети за концерта се продават в Билетния център на НДК, мрежите на "Тикетпортал" и "Ивентим".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички