Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Спечели книгата Total F*king Godhead

11.10.2021   MySound.bg
Корицата на Total F*king Godhead: The Biography Of Chris Cornell
Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е на Петър Хераков - писател, журналист и отявлен меломан, на когото дължим появата на "Всички обичат Сиатъл" ("Everybody Loves Our Town"), а и на "Total F*king Godhead: The Biography Of Chris Cornell" (изд. "Симолини"). Eдин от вас получава уникалния шанс да се сдобие с единствената биография на Крис Корнел - незабравим глас на цяло поколение, който продължава да вдъхновява и след своята трагична смърт. Името на късметлията ще бъде изтеглено на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Член на коя супергрупа е Крис Корнел след Саундгардън?

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Chris Cornell

Очакваме до 18.00 ч. на 18 октомври, понеделник.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!*

"Total F*cking Godhead" на Корбин Рийф е за Корнел след трагичната му смърт преди 4 години. Ще преоткриете и един от най-великите вокалисти в рок музиката, и творчеството му.

"Крис Корнел – гласът на една генерация, оживява на страниците на "Total F*cking Godhead". Образът му е проучен впечатляващо детайлно, което превръща книгата в болезнено искрена история за забележителните живот и кариера на Корнел, от която няма откъсване. Това е одухотворената хроника на една пламенна душа. Прочетете я!"
Грег Реноф, автор на "Van Halen Rising"

"Този сърдечен разказ за живота и музиката на Крис Корнел е за всички нас, които все още се опитваме да се справим с трагичната му смърт. Аз също съм написал книга за грънджа и въпреки това научих много от тази отлична биография".
Марк Ярм, автор на "Всички обичат Сиатъл"
 
"От дните му на мизерстващ музикант, яхнал гребена на гръндж сцената в Сиатъл, до превръщането му в световна икона – "Total F*cking Godhead" е подробно описание на житейския път и изобилното творчество на един от най-великите и влиятелни вокалисти на всички времена. Ще преоткриете и човека, и музиката му".
Давид де Сала, автор на "Аlice In Chains: The Untold Story"

Корбин Рийф, който е журналист от Rolling Stone и Billboard, разкри плановете за книгата чрез серия съобщения в Twitter, в които изтъкна своето вълнение от този проект. От оповестеното стана ясно, че е взел дълги интервюта от важни за историята на Корнел фигури, сред които легендарният продуцент Джак Ендино, работил по ранните записи на Саундгардън (Soundgarden), и сиатълския музикален критик Дон Андерсън, автор на първото ревю за тяхната музика през 1986 година.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.


1358
100%
 

Октомври ´21


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031