Harley-Davidson вече пристигна в Кавaрна!


Harley-Davidson вече пристигна в Кавaрна!

5154

Ден преди началото на "Калиакра Рок фест 2009", освен първите рок фенове, кметът на Каварна посрещна и чисто новият "Harley-Davidson Sportster Iron 883".

Най-рокерската награда ще отиде при един от феновете, посетил фестивала с тридневен билет, а името на късметлията ще стане известно след приключването на рок маратона. Преди лично да изтегли печелившото име, кметът Цонко Цонев се запозна отблизо с лъскавото возило и дори се снима за спомен с него.

Един от най-продаваните модели на емблематичната марка мотори ще бъде изложен на стадиона за феновете и през трите дни на "Калиакра Рок Фест 2009" – от 1 до 3 юли.
Организаторите на фестивала – "Жокер Медиа" и Община Каварна напомнят, че с цел улесняване на пропусквателния режим за няколко хиляди души с тридневен билет - на 1 юли в 14.00 ч. ще бъде отворен специално обозначен пункт, разположен преди главния вход на стадион “Калиакра”.

На този пункт ще се извършва подмяна на тридневните билети (включително и електронни) с гривни, които ще играят ролята на тридневен пропуск и значително ще облекчат влизането на тези хора и в трите фестивални вечери. На същото място ще може да се участва и в томболата за "Harley–Davidson Sportster Iron 883", а пунктът ще бъде отворен през цялата вечер, както в следващите дни. Притежателите на пакет "Meet & Greet" за среща с Dream Theater и задължително билет за концерта им на 3 юли, могат да заповядат на същия този пункт точно в 17.00 ч., от където представител на организаторите ще ги заведе при бандата. Повече подробности всеки ще научи на място, а организаторите благодарят за разбирането и пожелават на всички весели дни в Каварна!

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички