Стив Тайлър от Аеросмит се преби


Стив Тайлър от Аеросмит се преби

5565

Стив Тайлър (Steve Tyler) от Аеросмит беше откаран в болница в Южна Дакота, след като падна от сцената по време на концерт.

Инцидентът станал по време на песента "Love in an Elevator". Повреда в техниката принудила музикантите да спрат изпълнението, а Тайлър се нагърбил със задачата да продължи да скача, да размахва стойката на микрофона и да забавлява публиката.

В един момент музикантът обаче неволно стъпил назад и паднал от сцената. Охраната незабавно се намесила и го вдигнала обратно. Певецът продължил да се шегува, но бил целиаят облян в кръв и се наложило концертът да бъде прекратен, а самият той – закаран с хеликоптер до най-близката голяма болница.

Лекарите са установили счупено рамо и рани по главата и гърба, които са зашити. Не е ясно дали вокалистът е изписан от болницата или все още се намира в нея, но днешният концерт на групата в Уинипег, Канада е отложен.

Говорителят на Аеросмит заяви, че докато 61-годишният вече Тайлър не се оправи напълно, и дума не може да става за продължаване на турнето. Той обаче предположи, че повече конкретна информация по темата ще има „доста скоро”.

Още от Метъл


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички