Роско напусна Дийп Зоун Проджект!


Роско напусна Дийп Зоун Проджект!

5964

Росен Стоев, по-известен като Роско (Rossko) – един от двамата основатели на създадения през 1998 година Дийп Зоун Проджект (Deep Zone Project), напусна групата, съобщи за "MySound.bg" самият той.
 
В края на лятото, малко след като приключват своето лятно турне, взаимоотношенията между членовете на компанията "Дийп Зоун Рекърдс" се изострят, в резултат на което Роско напуска лейбъла, а месец след това и самата формация.

В момента успешният продуцент е в процес на създаване на собствена звукозаписна компания, която ще е ориентирана към правенето на модерна денс музика, както и ремикси.

През лятото на 2008 Роско участва в световния конкурс, организиран от хаус легендата Дани Теналия, където спечели престижното второ място за ремикса към песента „Music Is The Answer”. В конкурса взеха участие над 750 продуцента и ремиксатори. Това е първата стъпка към индивидуалния интернационален успех на диджея. Благодарение на популярността, която този конкурс му осигури, по-рано тази година, Роско получи и предложение и договор от американската звукозаписна компания  "KULT Records" за ремикс на песента “I TRY” – първенец в класацията за денс музика "Билборд" за цели 4 месеца през 2004.
 
Роско стартира диджейската си кариера през 1991, като свири в почти всички клубове в България. През 1997 започва да продуцира музика и сформира проекта R.S.T., с който създава поредица от популярни хитове.

Следват редица ремикси за български изпълнители и групи. Диджеят променя изцяло облика на песните, като им придава модерно европейско звучене.

През 1998 се запознава с колегата си Диян Савов и заедно сформират на най-успешния денс/хаус проект в БългарияДийп Зоун Проджект. Скоро след това, рамо до рамо с присъединилия се към тях Любомир Савов, създават звукозаписната компания "Дийп Зоун Рекърдс".

Днес, в търсене на нови предизвикателства, диджеят доказва, че е от творците с големи амбиции и различно, свежо виждане.

Качества, които гарантират, че всяка следваща негова стъпка ще е винаги една приятна изненада.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички