Парти уикенд с Ернан Катанео и Хуан Алварез в Ялта


Парти уикенд с Ернан Катанео и Хуан Алварез в Ялта

5907

Столичният клуб "Ялта" е подготвил специален парти уикенд на 16 и 17 октомври.

В петък, 16 октомври, стартира новият музикален проект "Before & After" на DJ Хуан Алварез (DJ Juan Alvarez). Това  е резидентът на клуба, без чието подгряване през последните 3 години не минава нито едно от звездните партита там. Той обаче за първи път ще забавлява посетителите през цялата нощ със специална музикална селекция в специфичния си стил, смесващ хаус с транс елементи.

На 17 октомври зад пулта в заведението пък ще е друго име, което не се нуждае от представяне за родните клабъри, а именно - хаус емблемата Ернан Катанео (Hernán Cattáneo).

Благодарение на невероятния си талант, той спечели признанието както на публиката по цял свят, така и на диджеи като Пол Оукънфолд (Paul Oakenfold), Саша (Sasha), Джон Дигуиид (John Digweed), Дани Теналия (Danny Tenaglia).

Успехът му не остава незабелязан от световно известния лейбъл "Rennaissance". Още с първия си албум за "Renaissance: The Master Series" той надминава всички очаквания. Участията му в поредицата, фокусирана върху представянето на най-талантливите световни диджеи, се превръщат в истинска класика и неслучайно марката "Renaissance" решава да отпразнува издаването на юбилейния си 50-и албум през май 2009 с един от своите любими си последователи - Ернан Катанео.

Диджеят размива границите между авторски албум и компилация, като включва голям брой собствени парчета и ремикси. 

През юни Ернан стартира и собствен лейбъл - "Sunbeat", който ще представя музиката на утвърдени продуценти, млади таланти, новатори от Южна Америка, както и на самия Катанео. И както неговите перфектно създадени сетове не се фокусират върху определен жанр или стил, а върху дълбочината и качеството на музиката, така и лейбълът му обащава да съчетае най-модерното и мелодично звучене. 

Звездата на прогресив хаус сцената ще зарадва посетителите на "Ялта" с качествена електронна музика, специално предназначена да разгорещи страстите на дансинга.

Следващото голямо име, което ще вихри в клуба на 23 октомври, е Gareth Emery (Гарет Емери) със сет, простиращ се в транс, прогресив, електро и техно звученето.

Билетите за партитата се продават в мрежите на "Еventim" и "Ticketstream", както и на "Белия бар" в "Ялта".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички