Swing Night тръгва на турне


Swing Night тръгва на турне

6403

Суинг и рокендрол треската на "The Smugglers Collective" ще посети три града в рамките на две седмици.

Едно от най-успешните тематични партита на столичния клуб "Строежа" ще се пренесе в още няколко града за радост на всички фенове на суинг музиката. Първоначално замислено като серия от подгряващи събития преди отменения концерт на Чери Попин Дедис (Cherry Poppin’ Daddies), мини турнето на "Swing Night" ще се проведе на 29 януари в клуб „Петното” (Пловдив), на 1 февруари в „Строежа” в София и на 5 февруари в клуб „Spider” (Велико Търново).

Диджеите от "The Smugglers Collective" са подготвили сетове, съчетаващи най-доброто от суинг, рок-ен-рол, рокабили и ритъм-ен-блус музиката от 40-е до днес.

Ще звучат хитове както на изпълнители като Elvis Presley, Johnny Cash, Wanda Jackson, Fats Domino, Ray Charles, Jackie Wilson, Buddy Holly, Duke Ellington, Louis Prima, Stray Cats, така и на новите попълнения като суинг титаните Чери Попин Дедис и много други. Посетителите ще се потопят в уникална ретро атмосфера, изпълнена с много танци и страхотна музика, обещават организаторите.

Следващите две седмици ще бъдат озвучени от суинг и рок-ен-рол ритми, затова ако ви се танцува и искате да чуете нещо по-различно от обичайното, заповядайте на "Swing Night", приканиха оттам.
 
29 януари – петък – Пловдив - клуб „Петното” (ул. "Йоаким Груев" 34)
1 февруари – понеделник – София  - клуб „Строежа” (Студентски град, бл.23 Б)
5 февруари – петък – Велико Търново - клуб „Spider” (ул. "Христо Ботев" 15)

Партитата започват от 21 ч.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички